ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στ. Χατζής: Ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια - Πήγε να τον σκοτώσει

Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου με καταγωγή από το Μικρό Περιβολάκι για το χθεσινό περιστατικό
Στ. Χατζής: Ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια - Πήγε να τον σκοτώσει
ΜΑΡΙΑΡΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ/THENEWSPAPER.GR

Από το thenewspaper.gr

Περίπου στις 20.00 το απόγευμα, ένας 50χρονος άνδρας από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού που είχε κτηματικές διαφορές με τον 27χρονο αγρότη και τον αδερφό του, πάνω στον καυγά αποπειράθηκε να τον σκοτώσει χρησιμοποιώντας το τρακτέρ που είχε στη διάθεσή του για τις γεωργικές εργασίες. 

Ο άτυχος νεαρός καταπλακώθηκε από το βαρύ αγροτικό μηχάνημα και τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα από το εξάρτημα που διαθέτει ο γεωργικός ελκυστήρας.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός άνδρας επικράτησαν σκηνές πανικού, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σώσουν τη ζωή του, ενώ έξω από το κτήριο είχαν συγκεντρωθεί περίπου εκατό άτομα από την ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου για συμπαράσταση στην οικογένεια. 

Σήμερα το πρωί ο 50χρονος δράστης βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Το TheNewspaper.gr επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Ρ. Φεραίου, Σταύρο Χατζή που κατάγεται από το Μικρό Περιβολάκι, ο οποίος με δηλώσεις ανέφερε τα εξής: «Ξεκάθαρη εγκληματική από τον 50χρονο από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού. Ήθελε να σκοτώσει τον 27χρονο. Ο 50χρονος είχε σκοπό να σκοτώσει και τον αδερφό του 27χρονου, αλλά κατάφερε να διαφύγει από το κτήμα. Το θύμα λόγω της σωματικής του διάπλασης δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει με το τρακτέρ».