ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη συνέλευση των Παλαιών για την ηχορύπανση και στην λαϊκή αγορά σε δράση για την ακρίβεια η Μ. Χρυσοβελώνη

Στη συνέλευση των Παλαιών για την ηχορύπανση και στην λαϊκή αγορά σε δράση για την ακρίβεια η Μ. Χρυσοβελώνη

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαιού Λιμεναρχείου στην περιοχή των Παλαιών στον Βόλο, σχετικά με το τεράστιο θέμα της ηχορύπανσης που έχει προκύψει στην περιοχή και ταλαιπωρεί αφάνταστα εδώ και καιρό τους κατοίκους βρέθηκε η τ. υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όπως τόνισε, "καταρχήν συγχαίρω τον Σύλλογο για την εξαιρετική πρωτοβουλία να οργανώσει αυτή την συγκέντρωση ώστε να ενημερωθούν άπαντες για το θέμα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σαφώς και υποστηρίζω τα αιτήματα των κατοίκων. Κατανοητό επίσης είναι ότι κανείς δεν θέλει να κλείσει κανένα κατάστημα. Σκοπός βέβαια είναι να υπάρξει μία νόμιμη, ειρηνική και αρμονική συνύπαρξη, χωρίς να καταστρατηγούνται οι νόμοι αλλά να τηρούνται.
Είναι μια γειτονιά με όλη τη σημασία της λέξης κι αυτός ο χαρακτήρας της οφείλει να διατηρηθεί. Είναι μια γειτονιά που δίνει χαρακτήρα και αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την πόλη του Βόλου.
 
Επομένως θα πρέπει να τηρείται η σχετική νομοθεσία όσον αφορά την ηχορύπανση που ισχύει σε συγκεκριμένα πλαίσια.
 
Θα πρέπει να υπάρξουν συντονισμένα διαβήματα προς τον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας και τον Δήμο Βόλου, ώστε να υπάρξει μια οριστική λύση στο θέμα αυτό.
 
Από την πλευρά μου, και ως δικηγόρος, δεσμεύομαι να βοηθήσω σε οτιδήποτε χρειαστεί ώστε αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή, να ομαλοποιηθεί προς όφελος όλων".
 
Δράση για την ακρίβεια
 
Μαζί με στελέχη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαγνησίας η κ. Χρυσοβελώνη επισκέφτηκε υτην λαϊκή αγορά του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε μοίρασμα υλικού και ενημέρωση των πολιτών για την ακρίβεια που ταλανίζει τον κόσμο από τις πολιτικές της ΝΔ, όπως σημειώνεται.