ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κερκίδα 160 θέσεων αποκτά το γήπεδο Στεφανοβικείου

Νέα κερκίδα χωρητικότητας 160 θεατών αποκτά το γήπεδο Στεφανοβικείου του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Κερκίδα 160 θέσεων αποκτά το γήπεδο Στεφανοβικείου
φωτογραφία: http://diagorasstef.blogspot.com/

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Ρήγα Φεραίου για την υλοποίηση του έργου, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ.

"Εκσυγχρονίζουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις προκειμένου να είναι λειτουργικές για τους αθλούμενους και τους πολίτες. Με την καθημερινή συνεργασία μας με τις τοπικές κοινωνίες, που γνωρίζουν καλύτερα από όλους τις προτεραιότητες, προχωράμε σε έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των πολιτών" τόνισε σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Η κερκίδα θα αποτελείται σχεδόν καθ’ ολοκληρία από μεταλλικά στοιχεία και θα είναι εξ ολοκλήρου γαλβανισμένη εν θερμώ. Θα φέρει δε πλαστικά καθίσματα επί κάθε σειράς φατνωμάτων. Τόσο ενδιάμεσα στα καθίσματα όσο και στις άκρες του ανωτέρω διαδρόμου θα υπάρχουν τέσσερις διάδρομοι – κλιμακοστάσια, πλάτους 1,0 μ τα οποία θα ικανοποιούν τις ανάγκες προσπέλασης τόσο στο κύριο μέρος της κατασκευής όσο και σε κάθε επί μέρους τμήμα της. Περιμετρικά της συνολικής κατασκευής (διάδρομος, πλαϊνά μέρη κερκίδας και οπίσθια πλευρά της) θα υπάρχει κατασκευή προστατευτικού κιγκλιδώματος ύψους 1,10 μ.

πηγή: ert.gr