ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ρελαντί

Ρήγας Φεράιος - Μαγνησιακός 6-0
Στο ρελαντί
Η εντεκάδα των Κυανόλευκων

Πενήντα πέντε λεπτά κράτησε ουσιαστικά το παιχνίδι στο παγωμένο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, με τον Ρήγα σε αυτό το διάστημα να έχει έξι γκολ, τρία δοκάρια και… δεκάδες ευκαιρίες.

Το παιχνίδι που διεξήχθη για την 12η αγωνιστική στην Α` ΕΠΣΘ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση λόγω διαφοράς επιπέδου των δύο ομάδων. Οι κυανόλευκοι του Μίλτου Ζιάκα σημείωσαν την πέμπτη τους σερί νίκη (6-0) παραμένοντας στο κυνήγι της κορυφής, απέναντι στο νεανικό ουραγό του πρωταθλήματος που είχε μόλις ένα σουτ στο παιχνίδι.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Νασιακόπουλος «έσπασε» από αριστερά στο Σέττο ο οποίος έκανε αμέσως το παράλληλο γύρισμα με τον Πάσχο από κοντά στο δεύτερο δοκάρι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Αλεξίου στο 18’ έβγαλε ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά στην περιοχή για τον Σέττο που έκανε το κοντρόλ με το στήθος και πέφτοντας σημείωσε το 2-0. Το κόστος όμως ήταν να αποκομίσει ενοχλήσεις στον αυχένα από το μαρκάρισμα του αμυντικού και να περάσει εκτός αγώνα στο 28o λεπτό. Προηγουμένως, φρόντισε να σημειώσει το 4-0 ύστερα από ωραία πάσα του Νασιακόπουλου, ενώ πιο πριν (22’) ο Αλεξίου είχε τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ από την καρδιά της περιοχής, όταν έπειτα από σέντρα του Σπαθή και διεκδικήσεις, η μπάλα του στρώθηκε όπως έπρεπε…

Το 5-0 σημειώθηκε από τον Αραμπατζή στο 42’ που "τσίμπησε" γλυκά τη μπάλα με το αριστερό προ του Βλαχόπουλου στο τετ α τετ. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι με τη συμπλήρωση 45 λεπτών σε απευθείας χτύπημα φάουλ,

Η επανάληψη δεν χρήζει σχολιασμού. Δύο φορές ο Γάρος βρήκε δοκάρι στο 53’, με κεφαλιά στο οριζόντιο και με σουτ στο κάθετο, με τον Πάσχο να διαμορφώνει το 6-0 δύο λεπτά αργότερα ύστερα από ωραία συνεργασία του Σπαθή και του Γάρου με τελικό αποδέκτη τον ίδιο.

Ο Ρήγας κοιτά στην αγορά για παίκτες που θα μπορέσουν να τον ανεβάσουν επίπεδο μεσοεπιθετικά, τη στιγμή που ουσιαστικά εκτός ομάδας παραμένει ο Γεωργατζής.

Ρήγας Φεραίος (Ζιάκας): Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Σπαθής, Τσιαντής, Αλεξίου (46’ Σουγκάρης), Νασιακόπουλος (64’ Τανός), Αραμπατζής (57’ Ζηρδέλης), Σέττος (28’ λ. τρ. Γάρος), Πάσχος.


Μαγνησιακός (Βαγγόπουλος): Βλαχόπουλος, Κρανιάς, Γκέρτσος, Μαγιόγλου, Βασιλείου, Κατσίφας (61’ Κωστής), Μυλωνάς (72’ Θεοδωρόπουλος), Χριστοδούλου (46’ Κολημήτρας), Δανιλόπουλος, Ζενούνης, Τάρε.


Διατητική Τριάδα: Σαρρής, Κ. Τασιόπουλος, Καφτεράνης