ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν αποδέχομαι επίσημα τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ο Κώστας Σταματίου ήταν από τους ανθρώπους που ανέλαβαν εθελοντικά να βοηθήσουν τον φετινό Ολυμπιακό Βόλου στο χτίσιμό του, έχοντας ανεπίσημα έναν ρόλο τεχνικού διευθυντή
Δεν αποδέχομαι επίσημα τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας ήταν μέχρι τώρα δίπλα στους ερυθρόλευκους, αλλά τελικά ο ίδιος αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση της διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει, όπως τονίζει σε προσωπική του δήλωση που απέστειλε στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά ο κ. Σταματίου αναφέρει: "Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της διοίκησης του Ερασιτέχνη, για να βοηθήσω στη στελέχωση ενός νεανικού ρόστερ, ώστε η ομάδα να μπορέσει να συμμετέχει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ήταν υποχρέωσή μου απέναντι στην ομάδα την οποία υπηρέτησα για πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής και προπονητής.

Θεωρώ ότι, με τις όποιες δυσκολίες, ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει αυτή τη στιγμή μια νεανική ομάδα, πως γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον κ. Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του και με πιθανή ενίσχυση με δύο-τρεις μεταγραφές έμπειρων παικτών, η ομάδα θα κάνει εξαιρετική πορεία.

Ενημέρωσα τη διοίκηση ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορώ να αποδεχθώ επίσημα τη θέση του τεχνικού διευθυντή για τη συνέχεια, καθώς δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις και ευθύνες που προκύπτουν από αυτή.

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία σε όλους".

πηγή: taxydromos.gr