ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 2ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου στον Βόλο

Ο Κένταυρος-Βόλου με την Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας , την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και με την υποστήριξη τοπικών φορέων και συλλόγων, διοργανώνουν τον 2ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου 10χλμ. , 5χλμ Δρόμος Υγείας, Ανδρών – Γυναικών και παιδικό αγώνα στην παραλία του Βόλου, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 2ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου στον Βόλο

Η εκκίνηση θα δοθεί μόλις δύσει ο ήλιος απ’ την παραλία Βόλου και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων κινείται στο παραλιακό μέτωπο με αφετηρία το Ηρώο, Αργοναυτών και κατεύθυνση προς το τελωνείο, επιστροφή προς το Ηρώο και κατεύθυνση δια μέσω του πάρκου στον Αγ. Κωνσταντίνο – Πλαστήρα – Άναυρος – Πλάκες και πριν τον κόμβο της Αγριάς επιστρέφει στο σημείο εκκίνησης.

Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων θα επιστρέψει στο ύψος του Αναύρου.

Στον αγώνα εκτός από τους οργανωμένους αθλητές και αθλήτριες-δρομείς, μπορούν να πάρουν μέρος και ανεξάρτητοι δρομείς, ελεύθεροι ασκούμενοι ή περιπατητές, καθώς και αθλούμενοι άλλων αθλημάτων και μέλη κοινωνικών ομάδων.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και μπλουζάκια του αγώνα και στον τερματισμό θα υπάρχουν χυμοί, αναψυκτικά και σνακ που προσφέρουν χορηγοί του αγώνα.

Επίσης σε συνεργασία με τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και τη LIFE GUARD VOLOS θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ειδικά στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που αυτή παραστεί ανάγκη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την πολύτιμη υποστήριξη των: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ, Τροχαία Βόλου, Δημοτική Αστυνομία, Λιμενικό, Λιμεναρχείο, ΕΚΑΒ, ΕΠΦΑ Μαγνησίας,

Ultra Pelion Trail, Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, Άθλος Αγριάς, Γ.Σ. Βελεστίνου , ΕΟΣ Βόλου και ΕΟΣ Αλμυρού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: sdyvkentavros.com