ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Κλεομένη Μούτσιου

Ως υποψήφιος σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Βελεστίνου - Χλόης με το συνδυασμό "Ανεξάρτητη Κίνηση Βελεστι-Νέων και Χλόης"
Δήλωση υποψηφιότητας Κλεομένη Μούτσιου

Αγαπητοί συνδημότες/συνδημότισσες,

Ονομάζομαι Κλεομένης Μούτσιος και έλκω την καταγωγή μου από την Χλόη. Δραστηριοποιούμαι ενεργά στον ιδιωτικό τομέα (είμαι ιδιοκτήτης του Moutsios Holidays – γραφείο τουρισμού), υπηρετώντας τον τομέα του τουρισμού και της μεταφοράς επιβατών, συνεχίζοντας στα βήματα του πατέρα μου Κώστα, για τον οποίο είμαι υπερήφανος. Από πολύ μικρή ηλικία και λόγω της οικογενειακής επιχείρησης, έμαθα να συναναστρέφομαι με πολύ και διαφορετικό κόσμο, να ταξιδεύω και να ανακαλύπτω νέους προορισμούς. Έμαθα όμως και κάτι πολύ σημαντικό: ο τόπος μου - το Βελεστίνο και η Χλόη - είναι τόπος ευλογημένος και με εξαιρετικές προοπτικές, τέτοιες που τον κάνουν, σε πολλά, μοναδικό. Ο αρχαιολογικός πλούτος, η σύγχρονη ιστορία και οι ισχυρές παραδόσεις, αλλά και το ιστορικό "brand" ως τόπος του Ρήγα Βελεστινλή. Όλα αυτά πρέπει να είναι για εμάς οδοδείκτης για την ανάπτυξη.

Δε ζήτω τη ψήφο για την εκλογή μου στις 26 Μαΐου, γιατί πολύ απλά οι εκλογές δεν είναι αυτοσκοπός. Ζήτω να μας δώσετε την ευκαιρία να συμβάλουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και τη διάθεση μας, στην αλλαγή που όλοι ξέρουμε ότι χρειάζεται ο τόπος μας. Ο τόπος των πατεράδων μας. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία, να βγούμε νέοι άνθρωποι μπροστά και ακομμάτιστα, να διαμορφώσουμε μια άλλη προοπτική για τον τόπο. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη και εκφράζει το πολύ σημαντικό μας δημοκρατικό δικαίωμα, του εκλέγειν.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και βρίσκοντας και άλλους νέους με τις ίδιες σκέψεις και αγωνίες, αποφάσισα να πάρω μέρος σε αυτές τις εκλογές και να τιμήσω τον τόπο μου συμμετέχοντας ως Υποψήφιος Σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Βελεστίνου - Χλόης, στο συνδυασμό “Ανεξάρτητη κίνηση Βελεστι-Νέων και Χλόης”.

Την αφετηρία την έχουμε, το δρόμο τον ξέρουμε. Δώστε μας την ευκαιρία να σας οδηγήσουμε στον επόμενο προορισμό.

Με εκτίμηση,

Μούτσιος Κλεομένης -Υποψήφιος σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Βελεστίνου - Χλόης με το συνδυασμό "Ανεξάρτητη Κίνηση Βελεστι-Νέων και Χλόης”