ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Αγοραστό ο Γιώργος Κίτσιος

Ο νυν περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Κίτσιος, κατέρχεται ξανά υποψήφιος ως σύμβουλος στο Νομό Μαγνησίας με το συνδυασμό "Συμμαχία υπέρ των Πολιτών" του Κώστα Αγοραστού
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Αγοραστό ο Γιώργος Κίτσιος

Η δήλωση υποψηφιότητάς του:

Φίλες και Φίλοι,

Από την αρχή της ενασχόλησής μου με τα κοινά, η πολιτική για εμένα ήταν χώρος συνεχούς αγώνα και προσφοράς χωρίς ανταλλάγματα. Από αυτή τη σύντομη επικοινωνία μας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και για την ειλικρινή και διαχρονική σχέση που έχουμε οικοδομήσει μέσα από την καθημερινή μας επαφή.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας θεσμός που απαιτεί την κοινή μας συμπόρευση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη ζωή και στην καθημερινότητά μας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαΐου ζητώ ξανά τη στήριξή σας γιατί εσείς είστε η μοναδική μου δύναμη, ζητώ την ψήφο σας και πάνω από όλα την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και στο συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι για μια καλύτερη Θεσσαλία  και  για  μια καλύτερη Μαγνησία που μας αξίζει!

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα για τον τόπο μας με επικεφαλής τον άξιο Περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστό!

Ο αγώνας μας είναι κοινός. Κοιτάζουμε μπροστά και προχωράμε μαζί με δύναμη και αισιοδοξία!

Γιώργος Κίτσιος,
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού "Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών" (νυν Περιφερειακός Σύμβουλος / τ. Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας)