ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μάγεψε το Καλλιμάρμαρο δίπλα στους Madrugada η Δ. Καραμπεροπούλου

Το νέο project της Δήμητρας Καραμπεροπούλου που έλκει την καταγωγή της από το Βελεστίνο πλαισίωσε τους Madrugada στη μεγάλη συναυλία τους!
Μάγεψε το Καλλιμάρμαρο δίπλα στους Madrugada η Δ. Καραμπεροπούλου

Το Irida Vocal Ensemble τραγούδησε με τους κοσμαγαπητούς Madrugada το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου. Η συμμετοχή τους σε δύο τραγούδια, στο ατμοσφαιρικό Honey Bee και το επιβλητικό Stabat Mater.

Η Irida Vocal Ensemble έχει κινητήρια δύναμη την ανάγκη για μουσική επικοινωνία αλλά και τις συνεχείς προκλήσεις που θέτει η φωνητική έκφραση συνδυάζοντας και άλλες μορφές Τέχνης.

Αυτή η νεοσύστατη 10μελής γυναικεία χορωδία έχει σκοπό να προβάλλει και να παρουσιάσει νέες και παλιές συνθέσεις και τραγούδια τόσο από το ελληνικό όσο και το διεθνές ρεπερτόριο – πέρα από μουσικό ύφος και γλώσσα – στο σύγχρονο πολιτιστικό στερέωμα.

Το Irida Vocal Ensemble έχει ηχογραφήσει με τα Σύννεφα με Παντελόνια το νέο δίσκο που κυκλοφορεί το φθινόπωρο του 2022.

Μείνετε συντονισμένοι για τα νέα, τις συμμετοχές και τις συναυλίες https://www.facebook.com/profile.php?id=100085925043169

Εγραψαν για την εμφάνιση

"Το νέο διαμάντι των Madrugada  “Stabat Mater”, που ακολούθησε πλαισιωμένο από τη 10μελή χορωδία “Irida Vocal Ensemble” της Δήμητρας Καραμπεροπούλου, απέδειξε αυτόν το μοναδικά γονιδιακό τρόπο των Madrugada, μαζί με τη μουσική να παράγουν ταυτόχρονα και συναίσθημα. Δεν ξέρω αν έχω λόγια για το “Honey Bee”, νομίζω πάντα με αυτό το κομμάτι, αντιλαμβάνομαι τον έμφυτο, πεσιμιστικό, αγνό, ρομαντισμό του Sivert, ενώ τα λυρικά φωνητικά της χορωδίας “Irida Vocal Ensemble”, έδωσαν έναν αιθέριο τόνο στη γήινη ερμηνεία του."

elculture.gr 

"Στα «Stabat Mater» και «Honey Bee» συμμετείχε η 10μελής χορωδία Irida Vocal Ensemble της Δήμητρας Καραμπεροπούλου και πιστέψτε μας ήταν μία ονειρεμένη σύμπραξη" www.news247.gr 

"Το Irida Vocal Ensemble πρόκειται να πλαισιώσει τους Madrugada το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου σε δύο τραγούδια, το πολυαγαπημένο Honey Bee και το επιβλητικό Stabat Mater δημιουργώντας μυσταγωγική ατμόσφαιρα."

www.culturenow.gr 

"Στα δύο τραγούδια που ήταν η αναγγελθείσα μόλις δύο ημέρες πριν την συναυλία μικρή έκπληξη της βραδιάς, η συμμετοχή του Ιrida Vocal Ensemble, ενός δεκαμελούς δηλαδή γυναικείου τμήματος της μικτής χορωδίας που έχει ιδρύσει η εξαίρετη ερμηνεύτρια Δήμητρας Καραμπεροπούλου υπό την διεύθυνση φυσικά της ιδίας. Αν μάλιστα στο πολύ σκοτεινό «Stabat Mater» του «Chimes At Midnight» αυτό ήταν αναμενόμενο να συμβεί ήταν εντυπωσιακό το πόσο ανέδειξε το χορωδιακό μέρος την εύθραυστη, σχεδόν αραχνοϋφαντη τρυφερότητα του «Honey Bee»

www.ogdoo.gr

Πιο διαβασμένα