ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα νέα του ΣΔΥ Βόλου - Κένταυρος

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο γεμάτο από αγώνες δρόμου ήταν αυτό που πέρασε  στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου και οι δρομείς του Κενταύρου έτρεξαν και χάρηκαν τη συμμετοχή τους σε όλη την Ελλάδα
Τα νέα του ΣΔΥ Βόλου - Κένταυρος

Στη Θεσσαλονίκη έγινε φέτος το βαλκανικό πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου και  στον ημιμαραθώνιο ο Γιώργος Πετικόπουλος τερμάτισε με επιτυχία  με χρόνο 2:02:33.

Στα Φάρσαλα έγινε για 9η χρονιά ο Αχίλλειος Άθλος την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, με διαδρομές ημιμαραθωνίου και 5χλμ. και ο Κένταυρος συμμετείχε με μια μεγάλη ομάδα δρομέων.

Νικητής στα 5χλμ.  αναδείχθηκε ο Δημήτρης Φράγκος με χρόνο 19:02 ενώ στον ημιμαραθώνιο την 1η θέση ηλικιακής κατέλαβαν οι Χρήστος Γιάννης με 1:32:31, Κώστας Γουργιώτης. 1:35:53 και Μουλά Νίκη 1:50:47

Στον ημιμαραθώνιο έτρεξε και ο Δημήτρης Γάκης τερματίζοντας σε  1:45:56

Στα 5χλμ. έτρεξαν οι:
Κώστας Κυριαζής
Χρήστος Κουτσούμπας
Γιώργος Κώστας
Παναγιώτης Ιατρού
Σοφία Αναστασοπούλου
Κώστας Βέργας
Γεωργία Γιαντσούλη
Κατερίνα Πιλάτου
Ανθή Μπαρμπουνάκη
Νίκος Ιατρού
Ανάργυρος Ζαφειρίου
Αθανασία Παλάσκα
Χάρης Χαρίτος

Συμμετοχή για τον Κένταυρο και  στο" Hercules Mountain Marathon" στην Υπάτη Φθιώτιδας όπου ο Αλέξανδρος Ασημακούλας και η Κωνσταντίνα Γούβαλη έτρεξαν στα 6χλμ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ  ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Ο Κένταυρος-Βόλου με την Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και με την υποστήριξη τοπικών φορέων και συλλόγων, διοργανώνουν τον 2ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου 10χλμ., 5χλμ Δρόμος Υγείας, Ανδρών – Γυναικών και παιδικό αγώνα στην παραλία του Βόλου, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022.

Η εκκίνηση θα δοθεί μόλις δύσει ο ήλιος απ’ την παραλία Βόλου και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων κινείται στο παραλιακό μέτωπο με αφετηρία το Ηρώο, Αργοναυτών και κατεύθυνση προς το τελωνείο, επιστροφή προς το Ηρώο και κατεύθυνση δια μέσω του πάρκου στον Αγ. Κωνσταντίνο – Πλαστήρα – Άναυρος – Πλάκες και πριν τον κόμβο της Αγριάς επιστρέφει στο σημείο εκκίνησης.

Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων θα επιστρέψει στο ύψος του Αναύρου.
Στον αγώνα εκτός από τους οργανωμένους αθλητές και αθλήτριες-δρομείς, μπορούν να πάρουν μέρος και ανεξάρτητοι δρομείς, ελεύθεροι ασκούμενοι ή περιπατητές, καθώς και αθλούμενοι άλλων αθλημάτων και μέλη κοινωνικών ομάδων.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και μπλουζάκια του αγώνα και στον τερματισμό θα υπάρχουν χυμοί, αναψυκτικά και σνακ που προσφέρουν χορηγοί του αγώνα.
Επίσης σε συνεργασία με τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και τη LIFE GUARD VOLOS θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ειδικά στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που αυτή παραστεί ανάγκη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την πολύτιμη υποστήριξη των: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ, Τροχαία Βόλου, Δημοτική Αστυνομία, Λιμενικό, Λιμεναρχείο, ΕΚΑΒ, ΕΠΦΑ Μαγνησίας, Ultra Pelion Trail, Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, Άθλος Αγριάς, Γ.Σ. Βελεστίνου , ΕΟΣ Βόλου και ΕΟΣ Αλμυρού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: sdyvkentavros.com