ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανεξαρτητοποίηση Χρήστου Παπαρούνα

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ταχυδρόμος, ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την δημοτική αρχή κατά τη διάρκεια ειδικής ενημερωτικής συνεδρίασης στην οποία συζητήθηκε η διαδικασία εξωδικαστικού συμβιβασμού του Δήμου με τη Χαλυβουργία για οφειλές από τέλη, διαφωνώντας με την συμβιβαστική πρόταση που παρουσιάστηκε από τον Δήμαρχο, Δημήτρη Νασίκα
Ανεξαρτητοποίηση Χρήστου Παπαρούνα

Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική ομάδα πλειοψηφίας του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ο πρώην αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Παπαρούνας. Ο κ. Παπαρούνας ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του κατά τη διάρκεια ειδικής ενημερωτικής συνεδρίασης στην οποία συζητήθηκε η διαδικασία εξωδικαστικού συμβιβασμού του δήμου με τη Χαλυβουργία για οφειλές από τέλη.

Ο κ. Παπαρούνας που παλαιότερα ως αντιδήμαρχος είχε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, διαφώνησε με την συμβιβαστική πρόταση που παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο από τον Δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα και ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του. Πλέον η δημοτική αρχή δεν έχει την πλειοψηφία, καθώς παραμένει με 13 δημοτικούς συμβούλους, "απέναντι" σε 14 μέλη των παρατάξεων της μείζονος και ελάσσονας αντιπολίτευσης και τον ήδη ανεξαρτητοποιηθέντα πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Παπαδάμ.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook σημείωσε "Την ανεξαρτητοποίησή μου απο την ομάδα πλειοψηφίας υπέβαλλα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για λόγους αρχής.

πηγή: taxydromos.gr