ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Το Roland Garros στα κανάλια της ΕΡΤ

Ένα από τα πιο δημοφιλή τουρνουά τένις διεθνώς, στη δημόσια τηλεόραση.
Το Roland Garros στα κανάλια της ΕΡΤ

Για δύο εβδομάδες, από την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαϊου μέχρι τις 9 Ιουνίου, το Roland Garros (το δεύτερο από τα τέσσερα ετήσια Grand Slam) θα παίζει στην ΕΡΤ Sports, και διαδικτυακά από τα κανάλια ΕΡΤ Play. Το δημόσιο αθλητικό κανάλι θα καλύπτει την διοργάνωση καθημερινά, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τη λήξη των παιχνιδιών, ενώ η ΕΡΤ Play 2, η ΕΡΤ Play 3 και η ΕΡΤ Play 4 θα είναι διαρκώς συνδεδεμένες με τα γήπεδα Philippe Chatrier, Suzanne Lenglen και Simonne Mathieu αντίστοιχα.

Περισσότερες από 200 ώρες αγωνιστικής δράσης από τα χωμάτινα γήπεδα του Παρισιού με «μεγαθήρια» του τένις όπως ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς στους άνδρες, και οι Σιμόνα Χάλεπ, Σερένα Γουίλιαμς και Ναόμι Οζάκα στις γυναίκες. Από το τουρνουά δεν θα λείψει το ελληνικό στοιχείο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να δηλώνουν "παρών".

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Περικλής Μακρής, Έλενα Μπουζαλά, Γιάννης Ντεντόπουλος, Ηλίας Παπαϊωάννου, Χρήστος Σαράντος και Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ενώ στην καθημερινή ανασκόπηση ο Μιχάλης Μανουηλίδης.

πηγή: e-tetradio.gr

 

Πιο διαβασμένα