ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το "απόσταγμα" της εκλογικής αναμέτρησης από τον Χαράλαμπο Πάσχο

Αναλυτικά, η επιστολή
Το "απόσταγμα" της εκλογικής αναμέτρησης από τον Χαράλαμπο Πάσχο

Φίλες και φίλοι. Στις 10 Φεβρουαρίου ξεκινήσαμε ένα ταξίδι με τους συνεργάτες μου για να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα στο Δήμο μας.

Σε αυτές τις 100 μέρες πορευθήκαμε με αξιοπρέπεια, εντιμότητα και ευθύ λόγο, καταθέτοντας τη δική μας τεκμηριωμένη πρόταση ώστε να βγει ο Δήμος από την απραξία των τελευταίων 5 ετών.

Τέσσερις στους δέκα πολίτες μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και τους υποσχόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους μέσα από την θεσμική μας θέση.

Οι υπόλοιποι πολίτες προτίμησαν να επιβραβεύουν το "έργο" της υπάρχουσας δημοτικής αρχής. Όλοι κρινόμαστε.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και τους 84 συνεργάτες που πίστεψαν σε μένα και συμμετείχαν σ` αυτό το όμορφο ταξίδι. Είμαι πραγματικά υπερήφανος γι αυτούς. Πιστεύω πως ήταν μια εμπειρία ζωής για όλους μας, που έκανε πολλούς από μας, να αναθεωρήσουμε σχέσεις, φιλίες, απόψεις αλλά και φιλοσοφία ζωής για κάποια πράγματα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω πολύ, την οικογένειά μου και τους φίλους που μου συμπαραστάθηκαν σε όλο αυτόν τον αγώνα και λυπάμαι αν τους στεναχώρησα αλλά να γνωρίζουν πως έκανα ότι καλύτερο μπορούσα με τα μέσα που διέθετα.

Τους αγαπώ.