ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ώρα ψηφοδελτίων στο ΠΑΣΟΚ - Τα ονόματα στην Μαγνησία

Τους υποψηφίους που θα δώσουν τη μάχη των εκλογών ετοιμάζονται να ανακοινώσουν στη Χαριλάου Τρικούπη, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το επόμενο Σαββατοκύριακο - Ολα τα ονόματα που έχουν κλειδώσει ή συζητείται ότι θα βρίσκονται στις λίστες σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών
Ώρα ψηφοδελτίων στο ΠΑΣΟΚ - Τα ονόματα στην Μαγνησία

Στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις των υποψηφίων που θα δώσουν τη μάχη των εκλογών βρίσκονται στη Χαριλάου Τρικούπη. Επειτα από μια πολύμηνη και επίπονη διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας βιογραφικών των ενδιαφερομένων να διεκδικήσουν μια έδρα στη Βουλή με το ΠΑΣΟΚ, η αρμόδια επιτροπή υπό τον Βαγγέλη Αργύρη είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις επιλογές της, οι οποίες περνούν από το φίλτρο του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη. Πρόθεση της ηγεσίας είναι η σχετική λίστα να τεθεί υπόψη της Κεντρικής Επιτροπής που θα συνεδριάσει το επόμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Η "Εφ.Συν." εξασφάλισε και δημοσιεύει σήμερα ένα μεγάλο μέρος των ονομάτων που –σύμφωνα με πληροφορίες– έχουν κλειδώσει ή ακούγεται έντονα ότι θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τους περισσότερους νομούς της χώρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην Μαγνησία οι υποψηφιότητες θα είναι οι εξής: Δημήτρης Τσιμπανάκος, Γιώργος Πετρουλάκης, Γιάννης Αναστασίου, Ματίνα Πρίγκου, Νίκος Χαυτούρας, Δημήτρης Χορταργιάς, Άσπα Γοσποδίνη, Φώτης Χατζηδημητρίου.