ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σας ευχαριστούμε - Ο αγώνας συνεχίζεται

Για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση η ΛΑΣ Ρήγα Φεραίου εκλέγει αντιπρόσωπο στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον Απόστολο Παπαϊωάννου
Σας ευχαριστούμε - Ο αγώνας συνεχίζεται

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ  και συμπορεύτηκαν μαζί μας συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο μας. Όσους μας τίμησαν με  την ψήφο τους σε δύσκολες συνθήκες ψεύτικης αντιπαράθεσης και διλημμάτων, που διαμόρφωσαν ένα τέτοιο κλίμα πόλωσης, που  επέδρασε στο λαϊκό κόσμο ο οποίος δεν έχει ακόμη πιστέψει στη δύναμη που έχει, αφήνοντάς την ανεκμετάλλευτη.

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ρήγα Φεραίου, πιστή στα αγωνιστικά καθήκοντά της με έναν εκλεγμένο σύμβουλο, θα πράξει τα δέοντα όπως μέχρι τώρα έκανε, ούτως ώστε  να μην εφαρμοστούν αντιλαϊκές πολιτικές στο Δήμο μας που να πλήττουν,  τους αγρότες και κτηνοτρόφους,  τους επαγγελματίες, καθώς και όλο το φάσμα των μικρομεσαίων και λαϊκών οικογενειών , απαιτώντας να εφαρμοστούν μέτρα εξυπηρέτησης για τα ΑμεΑ, τους χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους και τους άνεργους .

Δεν θα συμπράξουμε  σε πολιτικές  συναίνεσης και συναλλαγών, θα αγωνιστούμε για αυτό ακριβώς που μας στέλνει  ο λαός  μας να επιτελέσουμε στο Δήμο μας.

Κανένας συμβιβασμός, καμία υποχώρηση. Ούτε Όλοι μαζί είμαστε, ούτε σε Νέο Δήμο βρισκόμαστε, ούτε ίδιες πολιτικές ασκούμε. Ο αγώνας συνεχίζεται!

Αποστόλης  Παπαϊωάννου - Επικεφαλής ΛΑΣ Ρήγα Φεραίου