ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μουσική πανδαισία με εκδηλώσεις στο Lab Art φέτος τις γιορτές

Μια επιλογή από επιτυχημένα και ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά σχήματα έρχονται στη σκηνή του Τσαλαπάτα τις επόμενες ημέρες
Μουσική πανδαισία με εκδηλώσεις στο Lab Art φέτος τις γιορτές
Πιστό στην υπόσχεσή του, το Lab Art μας παρουσιάζει μια σειρά από εκδηλώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων τάσεων σε ζωντανά θεάματα, συναυλίες και party σε όλη την περίοδο από την αρχή των εορτών των Χριστουγέννων μέχρι την Πρωτοχρονιά αλλά και την αρχή του νέου έτους.
 
Έλληνες stars, ντόπιοι συνθέτες, εναλλακτική έκφραση, stand comedy και χορευτική εκτόνωση, όλα έχουν την `τιμητική` τους στο πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων!
 
Ο αγαπημένος χώρος εκδηλώσεων μας περιμένει να απολαύσουμε κάθε εκδήλωση σαν μια μοναδική ευκαιρία για ποιοτική έξοδο στην πόλη του Βόλου.
 
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής:
 
Παρασκευή 23/12 ολονύκτιο dance party με την πρωτοφανή σύμπραξη Monk, Grappa, Isalos και επιμέλεια από το label Madorasindahouse - πλήρες line up με Djs Liva K, Atsou, Felipe, Mr Tzi & Kon K
 
Σάββατο 24/12 ΕPIC party Xmas edition με 90`s pop και ελληνικές επιτυχίες από τους luben Djs! H πετυχημένη `ενοχη απόλαυση`, φέτος έρχεται μαζί με τα Χριστούγεννα..
 
Δευτέρα 26/12 Delasito project live jazz improvisation: το σχήμα project του Χρήστου Σιτοκωνσταντίνου με πρωτότυπα ορχηστρικά κομμάτια και εκπλήξεις επί σκηνής.
 
Τρίτη 27/12 Ιουλία Καραπατάκη - η ανερχόμενη φωνή του ελληνικού τραγουδιού, με φόρα μετά τις εμφανίσεις πλάι σε Σωκράτη Μάλαμα στήνει ένα έντεχνο/ λαϊκό γλέντι.
 
Τετάρτη 28/12 Tonis Sfinos celebration! Ο ανεκδιήγητος μετρ της cult διασκέδασης έρχεται όλο τρέλα για το 60`s ξεφάντωμα που όλοι περιμένουμε..
 
Πέμπτη 29/12 "Έλα απόψε στου Lab Art" - η Ορχήστρα Ρυθμός μας παρουσιάζει μια τριάδα από εξαιρετικές φωνές (Ελ.Βαρελά, Κ. Ζεμπίλας, Θ.Ματζίλης) και λαϊκό πρόγραμμα, με τη διεύθυνση του βολιώτη Νίκου Χιώτογλου στο τελευταίο live του έτους.
 
Ακολουθώντας την εορταστική διάθεση και στην είσοδο του νέου έτους, μας περιμένουν οι Γιάννης Διονυσίου,  ο κωμικός Αριστοτέλης Ρήγας, hip hop βραδιές (Joker2face επέτειος 10 χρόνων,  Saske live) κι άλλες συναυλίες, για  δυνατή έναρξη στο δέκατο έτος λειτουργίας του χώρου, και με την ευχή η διάθεση, η υγεία και η ευημερία να είναι σταθερή προτεραιότητα και εφικτή πραγματικότητα για όλους!
 
Η προπώληση των εισιτηρίων  για όλα τα events γίνεται από τα σημεία:
 
- Viva.gr, 11876 και το δίκτυο συνεργατών της Viva: Public, Wind, Media Markt, στα βενζινάδικα Shell, BP, EKO, και στα καταστήματα Metro / My Market. 
- Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος, Κουταρέλια 29
- Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη 
 
πληροφορίες info@labart.gr 
κρατήσεις: 6934108666 
 
Σελίδα εκδηλώσεων με αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα events: www.facebook.com/labartvolos/events