ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενημερωτική συζήτηση με το Δ.Σ. και τους εργαζομένους της ΕΒΟΛ

Είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος
Ενημερωτική συζήτηση με το Δ.Σ. και τους εργαζομένους της ΕΒΟΛ
Φωτογραφίες από τη σημερινή συνάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ν.Δ. και βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου με το Δ.Σ. της ΕΒΟΛ

 

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. και βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και εργαζομένους του Συνεταιρισμού.

Ακολούθησε μια μακρά συζήτηση με γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, που κυρίως είναι οι ραγδαίες ανατιμήσεις των ζωοτροφών, το αυξημένο ενεργειακό κόστος και η αύξηση του κόστους παραγωγής.

Ο βουλευτής, ακολούθως, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και στις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης αλλά και στη νέα ΚΑΠ που σκοπό έχει την επίλυση των προβλημάτων και την ενίσχυση ενός τόσο νευραλγικού για την οικονομία τομέα, ενώ υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει στηρίζει τις διεκδικήσεις και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τόσο ο πρόεδρος κ. Στέφανος Διακομής και τα μέλη του Δ.Σ., όσο και οι παρευρισκόμενοι εργαζόμενοι της ΕΒΟΛ ευχαρίστησαν τον βουλευτή Μαγνησίας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους όποτε και αν τον χρειαστούν, υπογραμμίζοντας παράλληλα τον συνεχή και επίμονο αγώνα του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα.

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες τους στους παρευρισκομένους για τον εποικοδομητικό διάλογο, εξήρε τη σπουδαιότητα του παρεμβατικού, συμβουλευτικού και καθοδηγητικού ρόλου της ΕΒΟΛ προς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής, ενώ αμφότεροι δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία τους.