ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόλος: Επιτέθηκε σε φοιτήτριες και μητέρα που έκανε βόλτα με τα παιδιά της

Το Αυτόφωρο έκρινε ένοχο τον52χρονο για εξύβριση κατ’ εξακολούθηση, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος
Βόλος: Επιτέθηκε σε φοιτήτριες και μητέρα που έκανε βόλτα με τα παιδιά της

Σε ποινή φυλάκισης 22 μηνών και καταβολή προστίμου καταδικάστηκε χθες, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ένας 52χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής επιτέθηκε και χτύπησε με κοντάρι μπατανόβουρτσας, δύο 22χρονες φοιτήτριες, ενώ μία μέρα νωρίτερα, είχε απειλήσει και 36χρονη γυναίκα που έκανε βόλτα με τα δύο παιδιά της, στην οδό Ανθ. Γαζή, στο ύψος της Φιλελλήνων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Ιωλκού με Ερμού, την ώρα που οι δυο κοπέλες επέστρεφαν σπίτι τους.Ο 52χρονος κινούνταν με ποδήλατο, ενώ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες επιθέσεις. Κατά την απολογία του απέδωσε τις πράξεις του στο γεγονός ότι είναι αλκοολικός και βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Πάνω του βρέθηκαν, εκτός της πτυσσόμενης μπατανόβουρτσας, τρία μαχαίρια (σουγιάδες). 

Το Αυτόφωρο τον έκρινε ένοχο για εξύβριση κατ’ εξακολούθηση, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

πηγή: ertnews.gr