ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Ο τελικός του Champions League στην ΕΡΤ

Η αγγλική μονομαχία μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ σε ελεύθερη HD μετάδοση, και στην υβριδική τηλεόραση
Ο τελικός του Champions League στην ΕΡΤ

Μετά τον τελικό του Europa League στο Μπακού -εκεί όπου στέφθηκε κυπελλούχος η Τσέλσι με το εμφατικό 4-1 έναντι της Άρσεναλ- η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα μεταδόσει ζωντανά και εκείνον του Champions League, στο πλαίσιο της ειδικής συμφωνίας της με την Cosmote TV, που κατέχει τα δικαιώματα των διοργανώσεων για την Ελλάδα.

Η Τότεναμ έρχεται αντιμέτωπη με τη Λίβερπουλ, το ερχόμενο Σάββατο 1 Ιουνίου, αυτή τη φορά στην Ισπανία και στο γήπεδο Wanda Metropolitano της Ατλέτικο Μαδρίτης, live μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ Sports αλλά και την ΕΡΤ Hybrid, η οποία είναι διαθέσιμη στις "smart" τηλεοράσεις.

Η "δράση" θα ξεκινήσει από τις 9 το βράδυ με το pre game show που θα παρουσιάσει ο Ιωσήφ Νικολάου, με καλεσμένο τον Νίκο Νταμπίζα. Στις 10 η ΕΡΤ Sports θα συνδεθεί με τη Μαδρίτη, εκεί όπου θα λάβει χώρα η Αγγλική "μονομαχία", με τον Βασίλη Μπακόπουλο και τον Γιώργο Χαϊκάλη στην περιγραφή.

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς και την απονομή του τρόπαιου θα ακολουθήσει το "τρίτο ημίχρονο" με ανάλυση από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

πηγή: e-tetradio.gr

Πιο διαβασμένα