ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο χαράτσι από την ΔΕΥΑΡΦ στις πλάτες των συμπολιτών μας

Καταγγελτική ανακοίνωση για την Δημοτική Αρχή αλλά και την μείζονα αντιπολίτευση από την Λαϊκή Συσπείρωση που αναναφέρει, μεταξύ άλλων, "πάρτε πίσω την (έξυπνη) αύξηση, το νερό δε είναι εμπορεύσιμο είδος αποτελεί κοινωνικό αγαθό"
Νέο χαράτσι από την ΔΕΥΑΡΦ στις πλάτες των συμπολιτών μας

Αναλυτικά

Καταγγέλλουμε τη ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου για το νέο χαράτσι στις πλάτες των συμπολιτών του Δήμου μας. Ομοθυμαδόν και απροκάλυπτα, μα τόση σύμπνοια, συμπολίτευση και Αξιωματική  Αντιπολίτευση, υπερψήφισαν στο ΔΣ της ΔΕΥΑ και  στο Δ.Σ. του Δήμου  άγριο χαράτσι  πανάκριβων  ρολογιών μέτρησης (τα είπαν έξυπνα)  για τις  νέες παροχές  ύδρευσης, στο ποσό των 350 Ευρώ για τα εκτός οικισμών,  νώ  για τα εντός…  ίδιο αντικείμενο, διαφορετική τιμή  180 ευρώ. ‘’Είναι πολλά τα έξοδα’’ είπαν, τώρα που μάθαν ότι πλουτίσαμε απ τις ‘’αυξήσεις’’ των συντάξεων της πολιτείας.

Καμάρωνε  και επαίρονταν η Δημοτική Αρχή  για το σχέδιο (το λένε και project) Τηλεμετρίας  με τους έξυπνους μετρητές και  τη "χρηματοδότηση" (;)  που πέτυχαν, μα το  χαράτσι  το φορτώνουν  ακόμη πιο έξυπνα  στον λαό του Δήμου και δεν είναι πρώτη φορά, μην ξεχάσουμε τις παλιότερες ως 500% αυξήσεις;  

Πόσο άραγε μεγαλοφυές  πρόγραμμα Τηλεμετρίας  ήταν αυτό,  αφού, το δίκτυο ύδρευσης παρέμεινε ίδιο, τα προβλήματα με τις διακοπές  ίδια, το  δίκτυο κατακερματισμένο και το «χαράτσι», ακόμη μια κλοπή στο λαϊκό εισόδημα των κατοίκων του Δήμου μας  στο δήθεν βωμό της ανάπτυξης μέσω ανταποδοτικότητας, σε μια χρεωμένη ΔΕΥΑΡΦ . Δοξάστε τους  αυθωρεί  και παραχρήμα …

Η ΛΑΣ καταγγέλλει και απαιτεί "Πάρτε πίσω την (έξυπνη) αύξηση, το νερό δε είναι εμπορεύσιμο είδος αποτελεί κοινωνικό αγαθό" δεν θα πληρώσουμε και το σκοινί που θα μας κρεμάσετε !

Απόστολος Παπαϊωάννου - Δημοτικός Σύμβουλος Λαϊκής Συσπείρωσης