ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την συνεστίαση των μελών

Η συμμετοχή των εκατοντάδων μελών, το ζεστό και αγωνιστικό κλίμα, η αισιοδοξία που χαρακτήρισαν την εκδήλωση, είναι αποδείξεις της  αγωνιστικής ανάτασης  που υπάρχει στις γραμμές  του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την συνεστίαση των μελών
Ο υπεύθυνος της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και πρώην υπουργός  Γιώργος Σταθάκης πραγματοποίησε πολιτική ομιλία

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  - Π.Σ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Ευχαριστούμε τα εκατοντάδες μέλη των οργανώσεων του κόμματος μας, αλλά και τους φίλους του, που πήραν μέρος μαζικά στην συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας στις 3 Φεβρουαρίου.

Η συμμετοχή τους, το ζεστό και αγωνιστικό κλίμα, η αισιοδοξία που χαρακτήρισαν την εκδήλωση, είναι αποδείξεις της  αγωνιστικής ανάτασης  που υπάρχει στις γραμμές  του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. αλλά και της αγανάκτησης ευρύτερου προοδευτικού κόσμου απέναντι στην χειρότερη και πιο επικίνδυνη για τους πολλούς, κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.

Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν η συντονίστρια της Ν.Ε. Βανέσσα Κατσαρδή και οι βουλευτές Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου.

Ο υπεύθυνος της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και πρώην υπουργός  Γιώργος Σταθάκης πραγματοποίησε πολιτική ομιλία στην οποία αναλύθηκαν τα καταστροφικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής  στην ακρίβεια, την Υγεία, την Παιδεία, την Οικονομία, καθώς και η επικινδυνότητά της για τους δημοκρατικούς θεσμούς. Ταυτόχρονα παρουσίασε τις βασικότερες προγραμματικές θέσεις του κόμματος μας. Τελειώνοντας ανέφερε πως “δεν αντέχει η χώρα μας άλλη τετραετία Μητσοτάκη και ΝΔ”

Στην συνεστίαση παραβρέθηκαν ο πρώην βουλευτής Μάκης Μπαλλής και η πρώην υπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ενώ το “φλουρί” της πίτας κέρδισε ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που ξόδεψαν πολλές ώρες  για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης που ουσιαστικά εγκαινίασε την προεκλογική δράση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στον νομό μας.

Η συντονίστρια της Ν.Ε. Βανέσσα Κατσαρδή κόβει την πίτα