ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην εκδήλωση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

Στην εκδήλωση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

Στην κοπή πίτας που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας την Παρασκευή το απόγευμα στο Ξενία του Βόλου παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Τσιμπανάκος, παρουσία του Χάρη Δούκα, τομεάρχη Ενέργειας.

Ο κ. Δούκας στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στα ζητήματα της ενέργειας όπου ανέλυσε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για κλιμακωτό πλαφόν στη λιανική τιμή. Επίσης, μίλησε για την ανάγκη επιδότησης και επιβράβευσης για όσους εξοικονομούν την ενέργεια απέναντι στη γραμμική επιδότηση που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση ενώ επανέλαβε για άλλη μια φορά τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια που περιλαμβάνει τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και την αναβάθμιση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, Δημήτρης Τσιμπανάκος, στην τοποθέτησή του, μίλησε για την ανάγκη να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ πόρτα πόρτα καθώς είναι το μόνο κόμμα που έχει καταθέσει πρόγραμμα απέναντι στην τοξική αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ χωρίς περιεχόμενο. Επιπλέον, δήλωσε πως με ενότητα και αγώνα το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής θα κερδίσει την έδρα στη Μαγνησία στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Τέλος, ο Δημήτρης Τσιμπανάκος κάλεσε όλους τους συνυποψήφιούς του στην πολιτική του ομιλία που προανήγγειλε ότι θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στο Ξενία Βόλου.