ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ θα φέρει την αναγέννηση του Κοινωνικού Κράτους"

"Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ θα φέρει την αναγέννηση του Κοινωνικού Κράτους"

Του υποψήφιου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στην Μαγνησία

Βιώνουμε αυτή τη στιγμή μια τραγωδία ασύλληπτη και μια ανθρωπιστική κρίση  στη διπλανή μας Τουρκία αλλά και στη Συρία. Σε αυτές τις δύσκολες για το γειτονικό μας λαό στιγμές πρέπει να επιδείξουμε αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση και να βάλουμε στην άκρη τις προκλήσεις και τις διαφορές που είχαμε και έχουμε με παράλογες κυβερνήσεις. 

Διότι επίκεντρο πρέπει να είναι ο άνθρωπος.

Ανάλογες τραγωδίες αν και μικρότερης εμβέλειας, έχουμε φυσικά βιώσει και στη χώρα μας όπως η τραγωδία στο Μάτι, με το σεισμό στον Τύρναβο, με τις πλημμύρες στον Αλμυρό και στη Καρδίτσα και πολλές άλλες θεομηνίες που προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές λόγω έλλειψης βασικών υποδομών και για τις οποίες η Πολιτεία φέρει τεράστιες ευθύνες.

Ποια είναι η γενεσιουργός αιτία όλων αυτών;Δυστυχώς είναι οι παθογένειες του συστήματος και οι πολιτικές που ακολουθούνται και οι οποίες δεν ανταπεξέρχονται στις ελπίδες αυτού του λαού, πολιτικές που δεν προωθούν την ισονομία, το κράτος δικαίου, την ασφάλεια του συμπολίτη μας , πολιτικές που συνεχώς απαξιώνουν το ΕΣΥ και οδηγούν στη διάλυση του, επιδοματικές πολιτικές που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ και που δυστυχώς συνεχίζει να ακολουθεί και η ΝΔ δίχως όραμα για αυτόν τον τόπο, δίχως προοπτικές για πραγματική ανάπτυξη και δίχως σκοπό να επιλυθούν τα ουσιαστικά προβλήματα της κοινωνίας. Η επιδοματική πολιτική έχει μικρούς ορίζοντες και δε μπορεί να φέρει ελπίδα.

Το ΠΑΣΟΚ.ΚΙΝ.ΑΛ βρίσκεται απέναντι στο τεχνηέντως εμφανιζόμενο δίπολο ΣΥΡΙΖΑ  και ΝΔ. Και οι δύο φέρουν το ίδιο πρόσημο για το λαό, τον φτωχοποιούν συνεχώς ολοένα και περισσότερο.

Και οι δύο πρόδωσαν την ελπίδα του! 

Εμείς δημιουργήσαμε το ΕΣΥ επί Ανδρέα Παπανδρέου και Γεώργιου Γεννηματά και εμείς είμαστε που θα το αναγεννήσουμε!

Το ΠΑΣΟΚ.ΚΙΝ.ΑΛ δεν θα στηριχτεί στα επιδόματα, αλλά σε μια πραγματική ανάπτυξη που θα έχει ώς στόχο την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και την Κοινωνική Συνοχή της Χώρας! Νέες θέσεις εργασίας θα είναι η προτεραιότητα μας. Η κυβέρνηση αντί να σκύψει στο εργασιακό το κρύβει κάτω από το χαλάκι με ημίμετρα όπως τα 8μηνα που στην ουσία είναι μια απάτη ώστε να αυξηθούν οι δείκτες ανεργίας.  

Το πρόγραμμα μας για την παιδεία, για την υγεία, για τον αγροτικό τομέα, για την ενεργειακή κρίση και για το Κοινωνικό Κράτος  είναι αυτό που θα βγάλει το λαό από το αδιέξοδο. Είναι μονόδρομος!

Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που δημιούργησε το κοινωνικό κράτος και είναι αυτό που διαχρονικά έφερε τις μεγάλες αλλαγές.

Το ΠΑΣΟΚ.ΚΙΝ.ΑΛ είναι αυτό που θα το αναγεννήσει και θα φέρει τη Δημοκρατική Αλλαγή!