ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ωρίων: Αγωνιστική Ημερίδα TAEKWON-DO I.T.F

Α.Σ. Ωρίων: Αγωνιστική Ημερίδα TAEKWON-DO I.T.F

 

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στην πόλη της Λάρισας διεξήχθη η Αγωνιστική Ημερίδα – Σεμινάριο, όπου συμμετείχαν αθλητές από τον Α.Σ «Ωρίων» Βελεστίνου, Α.Σ "Λεωνίδας" Λάρισας και Α.Σ "Λευκός Πύργος" Θεσσαλονίκης.

Την ημερίδα διοργάνωσαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Διεθνείς Εκπαιδευτές και προπονητές κ.κ  Γεώργιος Παπατόλιας και Ιωάννης Κοτούμπας με σκοπό την απόκτηση εμπειριών, γνώσεων καθώς και την σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους αθλητές των συλλόγων.

Στην Αγωνιστική Ημερίδα δίδαξε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Διεθνής Εκπαιδευτής και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Taekwon-do I.T.F κ. Αναστάσιος Ορφανίδης.

Μία πολύ καλή διοργάνωση όπου στην λήξη της οι αθλητές αποχώρησαν με τις πιο  όμορφες εντυπώσεις.

Οι αθλητές από τον Α.Σ Taekwon-do I.T.F Ωρίων Βελεστίνου που συμμετείχαν είναι οι: Χρήστος Ι. Μπατζιάκας, Σταυρούλα Κ. Γιάτσιου, Κωσταντίνος Β. Ρέβης, Χρήστος Ε. Γκρόζος, Απόστολος Στ. Νανόπουλος, Ειρήνη Κ. Γιάτσιου, Ευαγγελία Γ. Παπανίκου, Δημήτρια Σ. Γαλογαύρου,  Ελεάννα Ι. Γκριζιώτη, Ευαγγελία Γ. Γκουγκινούδη, Ηλίας Π. Χρυσάφης, Ζωή Αθ. Μπελετσιώτη, Βασιλική Ε. Μπούζουκα, Φώτιος  Κ. Ρήγας, Βασιλική Αθ. Χατζηθεοδώρου, Βασίλειος Στ. Καλόγηρος, Γεώργιος Κ. Γιαλίδης, και Χαράλαμπος Γ. Κολιός.

Ο προπονητής του συλλόγου κ. Γεώργιος Παπατόλιας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην διοργάνωση και παροτρύνει και τους υπόλοιπους αθλητές να συμμετέχουν σε παρόμοιες  διοργανώσεις γιατί τους βοηθάνε να κερδίσουν εμπειρία, να αποβάλουν τυχόν δισταγμούς και φοβίες, να αποκτήσουν κοινωνικότητα, να γνωρίσουν άλλους αθλητές και γενικά να εξελιχθούν.

Δείτε φωτογραφίες