ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Βρείτε μου ένα τσουβάλι λεφτά που βάζει γκολ"

Με λόγια του αείμνηστου Γιόχαν Κρόιφ ο Ρήγας Φεραίος κατέθεσε τεχνηέντως τη δική του άποψη για το χθεσινό ισόπαλο (1-1) ντέρμπι του Βελεστίνου με τον Μαγνησιακό αλλά και για το γενικότερο πλαίσιο
"Βρείτε μου ένα τσουβάλι λεφτά που βάζει γκολ"
"Η ισοπαλία ήταν απλώς διεκπεραιωτική. Δεν είναι αλαζονικό αλλά αληθινό, αν πούμε ότι από εμάς εξαρτάται και η νίκη και η ήττα, ειδικά στην έδρα μας διότι σαν Ρήγας Φεραίος στεκόμαστε απέναντι στο δόγμα που πρεσβεύει ότι το βάρος της φανέλας είναι ευθέως ανάλογο του βάρους του πορτοφολιού του προέδρου.
 
Αν και δεν μας αρέσει να ζυγίζουμε φανέλες....
 
Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ξεκίνησε μόλις χθες και έχει πολύ δρόμο ως το τέλος", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που έρχεται μετά την δημοσίευση παραπόνων από πλευράς Μαγνησιακού τα οποία είχανε να κάνουν με τη διαιτησία της αναμέτρησης.
 
Αναλυτικά
 
Κάποτε, ο μεγάλος Γιόχαν Κρόιφ είχε πει ότι τα μεγάλα μπάτζετ δεν παίζουν ρόλο σε μια ομάδα.
 
Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» είχε δηλώσει συγκεκριμένα: «Βρείτε μου ένα τσουβάλι λεφτά που βάζει γκολ».
 
Φυσικά αυτό δεν αποτελεί κανόνα, όμως υπάρχουν τρανά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι όσα χρήματα και να ρίξουν οι παράγοντες, οι μεγάλες νίκες και κατ΄επέκταση οι διακρίσεις δύσκολα θα έρθουν αν λείπει το πάθος, η πλούσια τροπαιοθήκη και η έδρα.
 
Στο χθεσινό ματς λοιπόν, Ρήγας Φεραίος και Μαγνησιακός ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Δημοτικό στάδιο Βελεστίνου.
 
Και όχι, αυτό το αποτέλεσμα φυσικά δεν ευχαρίστησε το φίλαθλο κόσμο του Ρήγα γιατί στο Βελεστίνο είμαστε μαθημένοι να παίρνουμε τα μεγάλα ντέρμπι.
 
Η ισοπαλία ήταν απλώς διεκπεραιωτική.
 
Δεν είναι αλαζονικό αλλά αληθινό, αν πούμε ότι από εμάς εξαρτάται και η νίκη και η ήττα, ειδικά στην έδρα μας διότι σαν Ρήγας Φεραίος στεκόμαστε απέναντι στο δόγμα που πρεσβεύει ότι το βάρος της φανέλας είναι ευθέως ανάλογο του βάρους του πορτοφολιού του προέδρου.
 
Αν και δεν μας αρέσει να ζυγίζουμε φανέλες....
 
O δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ξεκίνησε μόλις χθες και έχει πολύ δρόμο ως το τέλος!
 
Μέχρι τότε, ας αρκεστούμε στα λόγια του Κρόιφ!