ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΡΦ για ρύθμιση οφειλών

Από τη σελίδα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Ρήγα Φεραίου στο Facebook
Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΡΦ για ρύθμιση οφειλών

Κατανοώντας την δεινή οικονομική κατάσταση όλων μας, στην οποία βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια, η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου δίνει την δυνατότητα ρύθμισης σε 100 δόσεις πάσης φύσεως οφειλές και ελάχιστη δόση 20 ευρώ μηνιαίως.

Στην ευνοϊκή ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν και οφειλέτες των οποίων οι οφειλές ευρίσκονται ήδη σε διακανονισμό. Το νερό παραμένει ένας θησαυρός με ανεκτίμητη αξία και η διαφύλαξή του κοστίζει. Το κόστος αυτό είναι υπόθεση όλων μας και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε από κοινού. Η ΔΕΥΑΡΦ δίνει μεγάλο αγώνα προκειμένου να τακτοποιεί τιςοικονομικές της υποχρεώσεις από την μια και από την άλλη να ενημερώνει τους οικονομικά αδύναμους πολίτες να μην αφήνουν πολλούς ανεξόφλητους λογαριασμούς και να προχωρούν σε ρύθμιση χρεών καθώς και να υπενθυμίζει σε όσους αμελούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την επιχείρηση.

Στη ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου η κάθε περίπτωση οφειλής αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και με ευαισθησία, κατανόηση και κοινωνικά κριτήρια, όπου απαιτείται. Η διακοπή της παροχής νερού δεν είναι μια εύκολη λύση και σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να την αποφύγουμε. Υπάρχουν ωστόσο περιπτώσεις που λογαριασμοί ύδρευσης μένουν απλήρωτοι για μεγάλοχρονικό διάστημα και οι πελάτες παρά τις υπομνήσεις μας, αδιαφορούν.

Η ανταπόκριση όλων των πελατών στο ανωτέρω κάλεσμα τακτοποίησηςτων οφειλών τους θα συμβάλλει στην παροχή περισσοτέρων υπηρεσιώντης ΔΕΥΑΡΦ προς το κοινωνικό σύνολο. Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι κοινή για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.