ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοινώνεται η ίδρυση της παράταξης και το όνομα

Επίσημη μορφή αναμένεται να πάρει το επόμενο διάστημα η νέα διοικητική παράταξη που θα κατέλθει στις εκλογές για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδάμ
Ανακοινώνεται η ίδρυση της παράταξης και το όνομα
Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβολος τονίζει πως "σε αυτή την αυτοδιοικητική κίνηση συμμετέχουν νέα πρόσωπα, καθώς και στελέχη που βρίσκονται ήδη στην αυτοδιοίκηση ή συμμετείχαν παλιότερα σε αυτή, κάτι που χρειάζεται ο τόπος, ώστε να υπάρξει ανανέωση, συνεργασία και πρόοδος σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα εκεί που υπάρχει αδράνεια και αδιαφορία".
 
Αναλυτικά
 
Διανύουμε ένα έτος εκλογών, τόσο βουλευτικών όσο και αυτοδιοικητικών, γεγονός που μας καθιστά ιδιαίτερα υπεύθυνους απέναντι στο καθήκον που έχουμε ως ενεργοί πολίτες.
 
Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μου, έχοντας επίγνωση της αναγκαιότητας να ακολουθήσει ο δήμος Ρήγα Φεραίου μία ανανεωτική πορεία, πρόθεσή μου είναι η δημιουργία μίας νέας δημοτικής παράταξης που θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.
   
Ήδη λοιπόν έχει ξεκινήσει η κίνηση αυτή με σκοπό την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου Ρήγα Φεραίου και ύστερα από μεγάλη περίσκεψη δηλώνω παρών σ` αυτή από τη θέση του επικεφαλής της παράταξης.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σ` αυτή την αυτοδιοικητική κίνηση συμμετέχουν νέα πρόσωπα, καθώς και στελέχη που βρίσκονται ήδη στην αυτοδιοίκηση ή συμμετείχαν παλιότερα σ` αυτή, κάτι που χρειάζεται ο τόπος, ώστε να υπάρξει ανανέωση, συνεργασία και πρόοδος σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα εκεί που υπάρχει αδράνεια και αδιαφορία.
 
Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η ίδρυση της παράταξης καθώς και η ονομασία αυτής.
 
Με όραμά μας την ανάπτυξη, τη δημιουργία και την εξέλιξη, θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας για ένα νέο δήμο, ο οποίος με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα διεκδικήσει τη θέση του στη νέα πραγματικότητα.
   
Με αρχές τη διαφάνεια και το ήθος των προσώπων, θα προχωρήσουμε στο προσεχές διάστημα στην παρουσίαση των θέσεών μας καθώς και των προσώπων που θα στηρίξουν και θα στελεχώσουν τη νέα παράταξη.