ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του συντρόφου Βαγγέλη Δεϊμέζη

Θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του συντρόφου Βαγγέλη Δεϊμέζη

Η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του αγαπημένου συντρόφου μας Βαγγέλη Δεϊμέζη, που έφυγε προχθές από κοντά μας μετά από πολύχρονη παλικαρίσια μάχη με την επάρατη νόσο. 

Ο σύντροφος Βαγγέλης εργάστηκε για χρόνια, με συνέπεια και αγωνιστικό ήθος, στο υπουργείο Οικονομικών και, από το 1987, στο υποκατάστημα της Εφορίας στον Γέρακα. Παρόλο που ο ίδιος καταγόταν από την Αθήνα, στις αρχές της δεκαετίας του 90 ζήτησε μετάθεση στην εφορία Σκοπέλου όπου πήγε ως διευθυντής, μετακινούμενος καθημερινά στην Αλόννησο, στην οποία, λόγω της ιδιαίτερης αγάπης του για το νησί, επέλεξε να ζήσει από τότε μαζί με τη γυναίκα του. Μετά τη συνταξιοδότηση του από την εφορία Σκοπέλου, ζούσε στην Αλόννησο, παλεύοντας σταθερός και αταλάντευτος στις γραμμές του Κόμματος μας.

Τις δύσκολες τούτες ώρες όλες οι σκέψεις των συντρόφων του από την Οργάνωση Μαγνησίας του ΚΚΕ βρίσκονται στο πλάι της αξιαγάπητης γυναίκας του Ντόρας και της μονάκριβης κόρης του Ιωάννας. Θα είσαι πάντα μαζί μας στους αγώνες μας, σύντροφε Βαγγέλη.