ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η απαξίωση των αγροτικών δρόμων είναι ορατή σε ολόκληρο τον Νομό

Ανακοίνωση της Αγροτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας με αφορμή εικόνες από την αγροτική οδοποιία της Μακρινίτσας
Η απαξίωση των αγροτικών δρόμων είναι ορατή σε ολόκληρο τον Νομό
Σε τραγική εικόνα οι αγροτικοί δρόμοι στο Πήλιο, συγκεκριμένα στην περιοχή Λουμπάρδα Μακρυνίτσας. Στο πρώτο συμβούλιο του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Μακρυνίτσας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες τονίστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοπαλαιστές αγρότες, κτηνοτρόφοι και υλοτόμοι τις περιοχής. 
 
Μέλη του Αγροτικού Συλλόγου της περιοχής ήρθαν σε επικοινωνία με την Διοίκηση της Ομοσπονδίας και εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Είναι τραγικό εν έτη 2023 να μην υπάρχουν υποδομές σε αγροτικούς δρόμους και στα συστήματα άρδευσης. 
 
Η απαξίωση των αγροτικών δρόμων είναι ορατή σε ολόκληρο τον Νομό μας.
 
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας καλεί τους αγρότες να είναι σε επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα καθώς το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν αγωνιστικές δράσεις για διεκδίκηση λύσεων σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του νομού.
 
Διεκδικούμε:
 
Άμεση επισκευή και συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας και του οδικού δικτύου, το οποίο αναφέρουν πως βρίσκεται σε μαύρα χάλια.