ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Kάλεσμα των αγροτικών συλλόγων για την σημερινή συγκέντρωση και πορεία

Kάλεσμα των αγροτικών συλλόγων για την σημερινή συγκέντρωση και πορεία
φωτογραφία: taxydromos.gr
Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας 
 
Καλούμε τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν στην κοινοποίηση των Φοιτητικών Συλλόγων, των μαθητών και των Φορέων Μαγνησίας με συγκέντρωση και πορεία αύριο Πέμπτη 16/3 στις 12 το μεσημέρι στον Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να συμμετέχουν σε όποια κατά τόπους δράση πραγματοποιηθεί.
 
Πρόκειται για ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα το οποίο το είχαν προβλέψει οι εργαζόμενοι, είχαν  αναδείξει πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια  τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει ο ΟΣΕ. Όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά όχι απλά δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα αλλά το ενέτειναν με την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ οδηγώντας και σε αυτή την μεγάλη τραγωδία.
 
 
Τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών ήταν συνάδελφοι μας, συγγενείς, φίλοι, γείτονες, συγχωριανοί μας, ήταν τα παιδιά τους. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από εμάς, το δικό μας παιδί. Έχουμε χρέος και καθήκον αυτό το έγκλημα να μη συγκαλυφθεί, έχουμε χρέος και καθήκον αυτό το έγκλημα να μην ξεχαστεί μέσα στη σιωπή και την απραξία. Έχουμε χρέος, καθήκον και ευθύνη το έγκλημα αυτό να μην ξανασυμβεί.
 
Γιατί εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές, αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές