ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζονται  οι εγγραφές  για τον 2ο Αγώνα Δρόμου Ν. Αγχιάλου

Συνεχίζονται  οι εγγραφές  για τον 2ο Αγώνα Δρόμου Ν. Αγχιάλου

Ο Κένταυρος Βόλου, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τον Δήμο Βόλου-Κοινότητα Ν. Αγχιάλου, υπό την αιγίδα  της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και την υποστήριξη της ΕΠΦΑ Μαγνησίας και του Ultra Pelion Trail, διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα δρόμου Νέας Αγχιάλου την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, με διαδρομές 10χλμ και 5χλμ και παιδικό αγώνα 500 μέτρων “Feel my power Feninna” αφιερωμένος στη μνήμη της Φενίννας Βασιλού.

Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η  Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η  LIFE GUARD VOLOS . Η «Κλινική Ελπίς-Παπαϊωάννου» θα διαθέσει ασθενοφόρο για τις ανάγκες του αγώνα.

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης: Ένωση Επαγγελματιών Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος η Νέα Αγχίαλος, Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου,  Σύλλογος των εν Θεσσαλία Οξυωτών Ν. Αγχιάλου «Η Οξυά», Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Αγχιάλου, , Αθλητικός Σύλλογος Μικροθηβών,  Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών καθώς και άλλοι τοπικοί  φορείς – σύλλογοι.

Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ την παραλία Ν. Αγχιάλου Βόλου (Λιμανάκι) για τα 5χλμ. στις 10:00 και και για τα 10χλμ. στις 11:00 με τερματισμό στο ίδιο σημείο.O παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:10 περίπου και οι εγγραφές θα γίνουν την ημέρα του αγώνα από τις 10:00.

Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη και διασχίζει τόσο την παραλία της Ν. Αγχιάλου, αλλά και τους περίφημους αμπελώνες που παράγεται το τσίπουρο και τα κρασιά του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού « Η Δήμητρα», που είναι και βασικός χορηγός του αγώνα.

Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια.

Η διοργάνωση θα στηρίξει το κοινωνικό παντοπωλείο Ν. Αγχιάλου.

Προκήρυξη, πληροφορίες και εγγραφές: www.sdyvkentavros.com/anchialosrace/