ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι"

Ημερίδα με θέμα "Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι - Ο ρόλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στους επιχειρηματίες του πρωτογενούς τομέα" διοργανώνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 18:30 το απόγευμα στο ΞΕΝΙΑ Βόλου
"Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι"
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Γεώργιος Βλόντζος, Αναπληρωτής Καθηγητής Π.Θ. στο τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, ο κ. Χρήστος Αθανασίου, Καθηγητής Π.Θ. στο τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, αλλά και ο κ. Κώστας Λάμπρου, Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Βλόντζος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Π.Θ. θα αναπτύξει το θέμα "Δυνατότητες αγροτικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας της Μαγνησίας. Ο ρόλος του επιμελητηρίου", ενώ ο Καθηγητής του Π.Θ. κ. Χρήστος Αθανασίου θα μιλήσει για την "Προστασία των αγροτικών προϊόντων και την ασφάλεια των τροφίμων:.

Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν όλοι όσοι επιχειρούν στον πρωτογενή τομέα, όπως επαγγελματίες στους τομείς των ξηρών καρπών, οπωροκηπευτικών, ελιάς, ελαιολάδου, γάλακτος, αρωματικών φυτών, κ.α.