ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Δήλωση για τα Κόκκινα Δάνεια

Δήλωση της τ. υφυπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη για τα Κόκκινα Δάνεια - Πρόγραμμα πολιτικής για την επιστροφή της κοινωνίας στην ασφάλεια, για την επιστροφή της Ελληνικής Οικογένειας στην ηρεμία
Δήλωση για τα Κόκκινα Δάνεια

 

Εχθές (4/5) ο Πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας και τα αρμόδια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, παρουσίασαν ένα ολιστικό πολιτικό πρόγραμμα για την ΔΙΚΑΙΗ αντιμετώπιση του προβλήματος των "Κόκκινων Δανείων".   

Δίνεται η ευκαιρία σε μεγάλο μέρος της Ελληνικής Κοινωνίας, δηλαδή στην μικρομεσαία οικονομική και κοινωνική τάξη που θέλουμε να εκπροσωπούμε, να ανακτήσει την σιγουριά της, την αυτοπεποίθησή της, την αξιοπρέπειά της. 

Λόγω της μακράς οικονομικής κρίσης, η Μαγνησία μας έχει μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας εκτεθειμένων στα "κόκκινα δάνεια", που αφορούν είτε στην πρώτη κατοικία, είτε στην επαγγελματική στέγη, είτε στην αγροτική γη. 

Τώρα, υπάρχει ένα ασφαλές και τεκμηριωμένο πολιτικό πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ως κυβέρνηση της χώρας, ακριβώς μετά την νίκη του λαού στις προσεχείς εκλογές της 21ης Μαΐου. 

Υπάρχει για όλες και για όλους μας μία ευκαιρία: 

- στις 21 Μαΐου να έχουμε νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,

- και έτσι, να αλλάξουν οι προτεραιότητες στην διακυβέρνηση της χώρας, με πρώτη προτεραιότητα την μέριμνα για την επιστροφή της μικρομεσαίας τάξης στην αξιοπρεπή και δημιουργική ζωή. Για να έχουμε ξανά εμείς και τα παιδιά μας μέλλον με προοπτική, εδώ στον τόπο μας. 

 

Πιο διαβασμένα