ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα γενική συνέλευση την Πέμπτη στο Ρήγα Φεραίο

Η ανακοίνωση του συλλόγου
Νέα γενική συνέλευση την Πέμπτη στο Ρήγα Φεραίο

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, όπως επίσημα είχε ανακοινωθεί από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, η Γενική Συνέλευση (εκλογοαπολογιστική) του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ», στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου.

Όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου, η διοίκηση έκανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς, ο οποίος ομόφωνα εγκρίθηκε από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Επίσης, εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέδραμαν με κάθε τρόπο στην οικονομική & υλική ενίσχυση του συλλόγου.

Ακολούθως, το σώμα απάλλαξε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο από τα καθήκοντά του και εξέλεξε 3μελής εφορευτική επιτροπή που αποτελείται από τους Ιωάννη Παπαθανασίου, Νικόλαο Αγγελή και Γεώργιο Βράκα.

Δεν εκλέχθηκε νέα διοίκηση, διότι δεν υπήρξαν υποψηφιότητες, κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχη διαδικασία.

Οι σχετικές αποφάσεις θα παρθούν σε επαναληπτική Γενική Συνέλευση που ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, ώρα 21:00.

Τέλος, στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα μπορούν να απευθύνονται όσα μέλη του ιστορικού συλλόγου μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό συμβούλιο.(τηλ.6973-383989).

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ
"ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ".