ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Σας ευχαριστώ - Θα προτιμούσα πρωτάθλημα παρά πρώτος σκόρερ"

Ο Μάνος Πάσχος έκλεισε την περσινή χρονιά ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ σημειώνοντας 30 τέρματα, ευχαριστώντας με ανακοίνωσή του όσους συνεργάστηκε στο Ρήγα Φεραίο - Αυτή τη στιγμή φαίνεται να μελετά επιλογές ώστε να συνεχίσει σε ανώτερη κατηγορία την καριέρα του
"Σας ευχαριστώ - Θα προτιμούσα πρωτάθλημα παρά πρώτος σκόρερ"

Αναλυτικά, η δήλωση του Βελεστινιώτη φορ:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξε τη χρονιά που μας πέρασε.

Πιστεύω πως η μη κατάκτηση του στόχου μας, που δεν μπορεί να είναι άλλος από το πρωτάθλημα όπου κι αν αγωνίζεται ο Ρήγας, ήταν θέμα ατυχών συγκυριών. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο προπονητές μου, Θανάση Μπίλη και Μίλτο Ζιάκα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν καθώς και όλους τους συμπαίκτες μου που με τη συνεργασία τους κατάφερα να αναδειχθώ για δεύτερη φορά, πρώτος σκόρερ στην Ά ΕΠΣΘ αν και θα προτιμούσα να είχαμε πάρει το πρωτάθλημα παρά να είμαι πρώτος σκόρερ.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους φιλάθλους του Ρήγα που ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα μας και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα.

Εύχομαι ολόψυχα να επιτευχθεί φέτος ο στόχος του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια.