ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα Κανάλια και το Εκθεσιακό Κέντρο Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού επισκέφτηκε ο Νίκος Χαυτούρας

Αναλυτικά η ενημέρωση του υποψηφίου βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής
Τα Κανάλια και το Εκθεσιακό Κέντρο Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού επισκέφτηκε ο Νίκος Χαυτούρας

Το Εκθεσιακό Κέντρο Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού της Λίμνης Κάρλας στα Κανάλια Μαγνησίας επισκέφθηκα το Σάββατο (8/6). Περιηγήθηκα στους χώρους της Έκθεσης και ενημερώθηκα για την ζωή των ανθρώπων γύρω από την παλιά λίμνη Κάρλα μια περιοχή που γνωρίζω πάρα πολύ καλά. 

Έχοντας περάσει τα νεανικά μου χρόνια μέσα στο χώρο της αγροτικής παραγωγής ξέρω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του μόχθου και της υπαίθρου.

Αναγνωρίζω την προσπάθεια που γίνεται στο Κέντρο Φυσικής Ιστορίας αλλά και γενικότερα από το Φορέα Διαχείρισης Κάρλας για την επανασύσταση της Λίμνης και την καταγραφή της ιστορίας των ανθρώπων γύρω από αυτή.

Στη συνέχεια επισκέφθηκα την πλατεία του χωριού στα Κανάλια όπου μίλησα με απλούς ανθρώπους για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Κατέγραψα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες υποσχόμενος κάθε δυνατή βοήθεια στην προσπάθειά τους και ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά των περιφερειακών Δήμων όπως τα Κανάλια.

Πρόκειται για μια περιοχή που πρέπει να στηριχθεί για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της πρωτογενούς παραγωγής που αντιμετωπίζει όλη η χώρα αλλά και τα προβλήματα από τις πρόσφατες καταστροφές των βροχοπτώσεων του χειμώνα στις υποδομές και ιδιαίτερα στους δρόμους τη περιοχής.

Το ΚΙΝΑΛ, όπως τόνισα θα στηρίξει την αγροτική παραγωγή όπως τόσα χρόνια οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αποτελούσαν την πρώτη επιλογή των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.