ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον Βόλο Iππείς από όλη την Ελλάδα

Στον Βόλο Iππείς από όλη την Ελλάδα

Tο τριήμερο από 5 ως 7 Μαΐου διοργανώνεται φέτος στον Βόλο η 7η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση, η οποία θα ολοκληρωθεί με την καθιερωμένη παρέλαση στην παραλία της πόλης την Κυριακή το μεσημέρι. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει για μια ακόμη χρονιά ο Ιππικός Σύλλογος Βόλου «Οι Κένταυροι».

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 5 Μαΐου στο γήπεδο του Σέσκλου και για το Σάββατο 6 Μάϊου έχει προγραμματιστεί δράση ελεύθερης ιππασίας σε μια διαδρομή 20 συνολικά χιλιομέτρων, από το γήπεδο του Σέσκλου μέχρι την μεγάλη Σοβάλα Σέσκλου. Στις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο στίβος του κέντρου ιππασίας Σέσκλου θα υποδεχθεί καταξιωμένους ιππείς από όλη την Ελλάδα που θα διαγωνιστούν στην ιππική δεξιοτεχνία.

Την Κυριακή 7 Μαΐου, ιππείς και αμαξάδες θα συγκεντρωθούν στο Πεδίο του Άρεως και στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η παρέλαση με προορισμό το λιμάνι του Βόλου. Για πρώτη φορά θα συνεχιστεί η παρέλαση μέσα από τον πεζόδρομο της παραλίας προς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έξοδος από το Green Park στην οδό Φιλελλήνων και επιστροφή μέσω της Δημητριάδος στο Συνεδριακό Κέντρο Βόλου.