ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ασφάλεια για όλες και όλους

Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ασφάλεια για όλες και όλους

Δήλωσή της η τ. υφυπουργού και υποψήφια βουλευτή Μαγνησίας, Μαρίνας Χρυσοβελώνη αναφορικά με το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επόμενη ημέρα διακυβέρνησης του τόπου:

Με 11 συνοπτικές ενότητες, ξεκάθαρες, απλές, κατανοητές, που αφορούν στο συμφέρον για όλες και για όλους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και Πρωθυπουργός της χώρας μετά την 21 Μαΐου, Αλέξης Τσίπρας, παρουσίασε σήμερα σε ειδική εκδήλωση το κυβερνητικό πρόγραμμα "ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ" .
 
Προτρέπω τους πολίτες να δουν την παρουσίαση αυτή. Έτσι, θα μπορέσουν να συγκρίνουν και να αποφασίσουν για τις επιλογές τους τεκμηριωμένα.
 
Προσωπικά, ισχυρίζομαι ότι είναι η πρώτη φορά που δημοκρατικό κόμμα δεσμεύεται προεκλογικά με μετριοφροσύνη και λογική, για απολύτως κοστολογημένα, συγκεκριμένα και εφικτά πολιτικά μέτρα. Έχουν διορθωθεί στο παραμικρό ατέλειες και λάθη του παρελθόντος. Έχουν άοκνα μελετηθεί, τα τέσσερα χρόνια της αντιπολίτευσης, οι άμεσες ανάγκες όλων των πολιτών των μεσαίων, μικρομεσαίων και μικρών εισοδημάτων, στις πόλεις, στις επαρχιακές περιοχές και τα νησιά μας.  
 
Πρόκειται για πρόγραμμα που εγγυάται την επιστροφή στην δημοκρατικότητα: για την κοινωνία, την παιδεία και την υγεία, την αποκατάσταση των αμοιβών, την ισότητα για όλες και όλους στις ευκαιρίες, την προστασία των αδύναμων και των βασικών περιουσιών τους, αλλά και την διόρθωση των αδικιών, όπως οι οφειλές στους συνταξιούχους. 
 
Αισθάνομαι τυχερή να εκπροσωπώ, να υποστηρίζω και να ζητώ την ψήφο από τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου,
με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και το συγκεκριμένο πρόγραμμα του.

Πιο διαβασμένα