ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Βελεστίνου

Αφορά την τελετή αποφοίτησης της Γ` Τάξης
Επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Βελεστίνου

Αναλυτικά:

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας σχετικά με την τελετή αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου που είθισται να γίνεται γιορτή για τους μαθητές και γονείς αυτών στο χώρο του Πνευματικό Κέντρου Βελεστίνου.

Θεωρούμε ότι ο δημοτικός χώρος με την επωνυμία "Κέντρο" ανήκει σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ και περισσότερο στα νέα παιδιά που είναι το αύριο όλου του Δήμου. Αν μη τι άλλο, η στιγμή της αποφοίτησης είναι μοναδική και μια σημαντική ανάμνηση ζωής. Δεν επιτρέπεται να οικειοποιούνται κάποιοι το χώρο μόνο για τη δική τους δραστηριότητα, χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως: "Δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει στο χώρο".

Ας μας απαντήσουν, ποιος είναι ο καθένας;

Με ποια ιδιότητα το λένε;

Ποιος αποφασίζει πότε και πώς θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος;

Ενημερώσαμε δε και τη Δημοτική Αρχή αλλά η στάση της ήταν ουδέτερη, με την πρόφαση της μη έγκυρης ενημέρωσης για το "κλείσιμο" της αίθουσας, η οποία έπρεπε να γίνει από το μήνα Σεπτέμβριο.

Ακόμα μας αναφέρθηκε ο μη καθαρισμός της αίθουσας, μετά την τελετή αποφοίτησης από μαθητές και γονείς.

Η όλη στάση μας βρίσκει προσβαλλόμενους και αντίθετους. Υποχρέωσή μας είναι να κοινοποιήσουμε σε όλους τους δημότες το συγκεκριμένο συμβάν.

Παρόλα αυτά, θα παρακάμψουμε όλα τα "εμπόδια" και η τελετή αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί όπως αξίζει στα παιδιά, με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους τους!

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Βελεστίνου.