ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Αθ. Λιούπης: "Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει σταθερά και με συνέπεια το έργο της"

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή σε Δράκεια, Πουρί,  Ζαγορά
Αθ. Λιούπης: "Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει σταθερά και με συνέπεια το έργο της"

 

Τη Δράκεια, το Πουρί και τη Ζαγορά επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Αθανάσιος Λιούπης, προκειμένου να συζητήσει με τους κατοίκους, να ανταλλάξουν απόψεις, να τους παρουσιάσει τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και τον σχεδιασμό για την επόμενη τετραετία.

Ο κ. Λιούπης αναφέρθηκε εκτενώς στις επαφές του με τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν, τονίζοντας πως για πρώτη φορά η τοπική Αυτοδιοίκηση είχε τόσα πολλά χρηματοδοτικά προγράμματα και εργαλεία. Δήμοι, Περιφέρεια και Κυβέρνηση συνεργάστηκαν σταθερά και γι’ αυτό προχώρησαν πολλά και σημαντικά έργα υποδομών, ενώ άλλα δρομολογούνται ή εξασφάλισαν χρηματοδότηση.

Ο υπ. Βουλευτής παρουσίασε και όσα έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ στον πρωτογενή τομέα, εξήρε την εξωστρέφεια και την οργάνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς και τόνισε πως αποτελεί πρότυπο συνεργασίας και συνέργειας σε όλη την χώρα ενώ σημείωσε πως η κυβέρνηση:

  1. Αύξησε κατά 20% την αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ για τα μήλα ΠΟΠ
  2. Προχώρησε σε νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ως προς τους όρους δόμησης για την επέκταση των ψυγείων του Συνεταιρισμού Ζαγοράς για  την ολοκλήρωση του επενδυτικού σχεδίου του ύψους 4,7 εκ στο Μέτρο 4.2.1. του ΠΑΑ
  3. Ενέκρινε περισσότερες από 15 εκατ. ευρώ αποζημιώσεις και ενισχύσεις  για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία στηρίζοντας τον Αγροτικό Τομέα τόσο στη Μαγνήσια όσο και στην Επικράτεια τα τελευταία χρόνια 
  4. Προσπαθεί με συνέπεια να λύσει το ζήτημα με τους Δασικούς Χάρτες και να αποδοθούν οι αγροτικές εκτάσεις στους αγρότες που παράγουν υψηλής ποιότητος αγροτικά προϊόντα.

Παράλληλα, μίλησε για τους τομείς στόχευσης του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία και σχολίασε πως η επιλογή μιας νέας αγρότισσας, Ζαγοριανής, της Άννας Καστάνη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος αποδεικνύει ότι η ΝΔ έχει στο επίκεντρό της την Ελληνίδα αγρότισσα, τον απλό άνθρωπο, τον πρωτογενή τομέα, την οικογένεια.

Αναφέρθηκε και στον τομέα Υγείας, επισημαίνοντας πως μετά από παλινωδίες ετών επισκευάστηκε το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και σημείωσε ότι  η κυβέρνηση θέτει ως στόχο της επόμενης 4ετιας 10.000 προσλήψεις νοσηλευτών και ιατρών αλλά και οικονομικά κίνητρα σε υγειονομικούς για να καλύψουν τις κενές θέσεις, που υπάρχουν στα απομακρυσμένα σημεία.

Στη Ζαγορά ο υπ. Βουλευτής επισκέφθηκε και το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας και συνεχάρη όλα τα στελέχη του κόμματος για την οργάνωσή τους για την προώθηση του κυβερνητικού έργου, με στόχο την επανεκλογή της ΝΔ.

Επιπλέον, ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε τους προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων που τον υποδέχθηκαν, τόνισε την αρμονική συνεργασία που είχε όλη την προηγούμενη περίοδο μαζί τους για θέματα που απασχολούσαν την τοπική κοινωνία και υποσχέθηκε να συνδράμει για την ολοκλήρωση του  έργου τους.  

Στην περιοδεία και την ομιλία του κ. Λιούπη παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Κουτσάφτης, οι  Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ρεπανίδης και Γαρυφάλλου, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σαμαρά, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σκόρρας, η πρώην Δήμαρχος κ. Μανίνη, η  υποψήφια του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Άννα Καστάνη, ο πρόεδρος του ZAGORIN κ. Κράββαρης και ο πρώην πρόεδρος κ. Κόνσουλας , ο πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου κ. Δήμου, μέλη της ΟΝΝΕΔ, στελέχη,  φίλοι και μέλη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο διαβασμένα