ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στη Νέα Ιωνία Βόλου

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στη Νέα Ιωνία Βόλου

Στον τόπο που μεγάλωσε, την προσφυγική Νέα Ιωνία Βόλου βρέθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Ο υποψήφιος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις τοπικές επιχειρήσεις και να συνομιλήσει με πολίτες της περιοχής για τα μείζονα θέματα που τους απασχολούν.

Τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν μετέφεραν επιχειρηματίες και πολίτες. Σωρευμένα πανδημικά χρέη σε συνδυασμό με την ενεργειακή κρίση και την έκρηξη της ακρίβειας έχουν επιβαρύνει δυσανάλογα τα ελληνικά νοικοκυριά. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση της ΝΔ επέλεξε να επιδοτεί την αισχροκέρδεια και μοιράζει «κουπόνια» σίτισης στους πολίτες χωρίς να λαμβάνει ούτε ένα αποτελεσματικό μέτρο για την ελάφρυνση των πολιτών.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος επεσήμανε ότι: «Τέσσερα ολόκληρα χρόνια η ΝΔ απέδειξε ότι επιλέγει να θυσιάζει τα συμφέρονται των πολλών για να γεμίζουν οι τσέπες λίγων. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύεται για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους πολίτες. Με κεντρικούς άξονες την αύξηση μισθών, τη μείωση τιμών και τη ρύθμιση χρεών. Για να ανασάνουν επιτέλους τα ελληνικά νοικοκυριά και να ενισχυθούν τα εισοδήματα των πολλών».

 

 

Πιο διαβασμένα