ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Συνάντηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη με την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλίας Μαγνησίας

Συνάντηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη με την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλίας Μαγνησίας
Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας συναντήθηκε η τέως υφυπουργός και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
 
Συγκεκριμένα η κ. Χρυσοβελώνη ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο κ. Κ. Βολιώτη και τα μέλη του ΔΣ, για τις δράσεις της Πρωτοβουλίας αλλά και για το καυτό πρόβλημα της αέριας ρύπανσης που βασανίζει το Βόλο και επιβαρύνει το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων. Δυστυχώς οι τιμές των μικροσωματιδίων κάποιες φορές ξεπερνούν ακόμη και αυτές των Αθηνών, όπως δήλωσαν τα μέλη της Πρωτοβουλίας.
 
Σοβαρό επίσης θέμα το οποίο απασχολεί την ΠΠΜ αλλά και όλους τους πολίτες της Μαγνησίας, αποτελεί η δημιουργία μονάδας παρασκευής SRF από την δημοτική αρχή Βόλου όπως και η εγκατάσταση μονάδας LNG στον Παγασητικό , κάτι για το οποίο η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε την πλήρη αντίθεσή της προς αυτό , όπου από την αρχή που ανέκυψε το θέμα, είχε ταχθεί κατά της εγκατάστασης τόσο του LNG όσο και της μονάδας SRF διότι οι συνέπειες θα είναι τραγικές και θα βλάψουν κατάφορα την υγεία των πολιτών της Μαγνησίας.
 
Άλλα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης όπως και αυτό της στάθμευσης, η πλημμελής πρόοδος των συνοδών έργων της λίμνης Κάρλας , ενός έργου ζωτικής σημασίας για την περιοχή, η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Πήλιο και φυσικά το ζήτημα των αδέσποτων στην περιοχή της Μαγνησίας που τείνει πλέον να πάρει τρομακτικές διαστάσεις.
 
Η κ. Χρυσοβελώνη ευχαρίστησε τον κ. Βολιώτη και τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας για την συζήτηση και ενημέρωση και δήλωσε συμπαραστάτρια στα σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη του Βόλου και η ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, με δραματικές συνέπειες στη δημόσια υγεία λόγω της αέριας ρύπανσης και της καύσης σκουπιδιών.

Πιο διαβασμένα