ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Μαργαρίτης Πατσιαντάς: Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας με την Πλεύση Ελευθερίας - Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μαργαρίτης Πατσιαντάς: Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας με την Πλεύση Ελευθερίας - Ζωή Κωνσταντοπούλου
Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας με την Zωή Κωνσταντοπούλου θα είναι εκ νέου ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς.
 
Το βιογραφικό του σημείωμα
 
Άσκησα τη δικηγορία επί 40 έτη. Πρωτοεκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου σε ηλικία 26 ετών και επανεκλέχθηκα για πολλές θητείες. Διετέλεσα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 1991-1994. Την 4ετία 1999-2002 ήμουν Νομαρχιακός Σύμβουλος Μαγνησίας. Την περίοδο 2014-2019 ήμουν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ως υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου της παράταξης "Δρόμοι Συνεργασίας - Ανατροπής - Αλληλεγγύης".
 
Ήμουν υδατοσφαιριστής της ομάδας του Ν.Ο.Βόλου επί 12 έτη, όταν αγωνίζονταν στην Α1 κατηγορία. Στη συνέχεια για 4 έτη αγωνίστηκα στην ομάδα του Ο.Ε.Α.Ν.Α.Βόλου.
 
Τον Αύγουστο του 2015 αποχώρησα από τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της παραβίασης του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος από την ηγεσία του και της μνημονιακής νεοφιλελεύθερης μετάλλαξής του.
 
Είμαι από τον Απρίλη του 2016 από τα ιδρυτικά μέλη της Πλεύση Ελευθερίας και συμπορεύομαι με την άξια πρόεδρό μας Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou, που διαφύλαξε την αξιοπρέπειά της και δεν συνηγόρησε στην παραβίαση της δημοκρατικής κυριαρχικής εντολής που έδωσε ο Ελληνικός λαός με το δημοψήφισμα. Στο κίνημά μας έχουμε πυξίδα τα έξι "Δ" που συμβολίζουν τα πανιά του καραβιού μας: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ.
 
Στις προσεχείς εκλογές της 21ης ΜΑΙΟΥ είμαι υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος στη Μαγνησία και αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με την Πρόεδρό μας, τους συνυποψηφίους μου, τα μέλη και τους φίλους της Πλεύση Ελευθερίας, για να πετύχουμε το στόχο της εισόδου του κινήματός μας στη Βουλή.
 

Πιο διαβασμένα