ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Επισκέψεις του Χρήστου Μπουκώρου σε Ορφανοτροφείο και Γηροκομείο

Επισκέψεις του Χρήστου Μπουκώρου  σε Ορφανοτροφείο και Γηροκομείο

Τις εγκαταστάσεις του Ορφανοτροφείου και του Γηροκομείου Βόλου επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.

Αρχικά, στο Ορφανοτροφείο συναντήθηκε με τον πρόεδρο Κώστα Θεοδώρου και μαζί και με τον γιατρό Παναγιώτη Λούτσο, περιηγήθηκε στον χώρο της δομής, όπου είδε από κοντά τις συνθήκες που διαβιούν τα παιδιά, συγχαίροντας τη διοίκηση, αλλά και το προσωπικό για το σπουδαίο λειτούργημα που ασκούν. Οι ίδιοι αναγνώρισαν την προσφορά του Χρήστου Μπουκώρου, ο οποίος υποκινεί συνεχώς δωρεές μέσω των φίλων του.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βόλου, όπου έγινε εκτενής διάλογος τόσο με τη διευθύντρια Κωνσταντίνα Δημητρίου και το μέλος του Δ.Σ. Ευθύμη Ζιγγιρίδη, όσο και με τους εργαζομένους.

Όλοι, Διοικητικό Συμβούλιο και παρευρισκόμενοι, ευχαρίστησαν για τις συνεχείς παρεμβάσεις του τον υπ. βουλευτή Μαγνησίας σε ό,τι αφορά την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων του ιδρύματος με τα ασφαλιστικά ταμεία, την αξιοποίηση της περιουσίας και τον περιορισμό της φορολογίας. Ο κ. Ζιγγιρίδης υπογράμμισε ότι ο Χρήστος Μπουκώρος βρίσκεται πάντα δίπλα στο Γηροκομείο, ενώ ο ίδιος ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι πρόκειται για ένα ιστορικό ίδρυμα που προσφέρει πολλές και σπουδαίες υπηρεσίες στους ηλικιωμένους, δίνοντας καθημερινό αγώνας.

Και οι δύο συναντήσεις έγιναν σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι ο Χρήστος Μπουκώρος βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολίτες, στους φορείς και στα προβλήματά τους.

 

 

ΛΕΖΑΝΤΑ: Φωτογραφίες από τις σημερινές επισκέψεις του υπ. βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου στο Ορφανοτροφείο και το Γηροκομείο Βόλου

 

Πιο διαβασμένα