ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Να βγει το ΚΚΕ πιο ενισχυμένο για να αντιπαλέψει την επόμενη μέρα την αντιλαϊκή θύελλα

Να βγει το ΚΚΕ πιο ενισχυμένο για να αντιπαλέψει την επόμενη μέρα την αντιλαϊκή θύελλα

Περιοδεία στη Σκιάθο πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ στη Σκιάθο αποτελούμενο από τον υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας του Κόμματος Βασίλη Μεταξά και τον δημοτικό σύμβουλο Σκιάθου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Καρπέτα Βάιο. 

Επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου συνομίλησαν με τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Η συζήτηση που άνοιξε ανέδειξε τα προβλήματα στελέχωσης του Κέντρου Υγείας καθώς και το ζήτημα στέγασης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα εξαντλητικά ωράρια και τις χαμένες άδειες λόγω ελλείψεως προσωπικού. Αναδείχθηκε στη συζήτηση ότι ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα την περίοδο της πανδημίας που έβαλε μπροστά την επίταξη του ιδιωτικού τομέα και ότι είναι η μόνη δύναμη η οποία βάζει στο στόχαστρο την πλήρη κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο χώρο της υγείας

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου, όπου μίλησαν με το μόνιμο και εποχικό προσωπικό  όπου αναπτύχθηκε πλούσια συζήτηση για τα ζητήματα πυροπροστασίας αλλά και τις δεκάδες παρεμβάσεις του Κόμματος στη Βουλή για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, όπως, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, ενίσχυση των κονδυλίων για μέσα και εξοπλισμό, για αξιοπρεπείς μισθούς και ένταξη του επαγγέλματος στα βαρέα και ανθυγιεινά. 

Η περιοδεία συνεχίστηκε στις υπηρεσίες του Δήμου Σκιάθου, όπου άνοιξε μια πλατιά συζήτηση με τους εργαζόμενους καλώντας τους να βγάλουν συμπεράσματα από την κοινή αντιλαϊκή πολιτική που άσκησαν όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου, ο Βασίλης Μεταξάς μίλησε με οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ, τονίζοντας την υποκρισία των στελεχών ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ σε μια σειρά θέματα, όπως ο ακτοπλοικός αποκλεισμός, η κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης, η παραπέρα ιδιωτικοποίηση του , ούτως η άλλως, ακατάλληλου και επικίνδυνου νερού που θα την πληρώσουν ανταποδοτικά βάζοντας πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη οι νησιώτες λόγω του αυξημένου κόστους που θα κληθούν να καλύψουν, την ώρα που εκατομμύρια ευρώ διοχετεύονται για την πράσινη ανάπτυξη από ευρωπαικά προγράμματα, για να αβγατίζουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. 

Κάλεσε σε συστράτευση με το ΚΚΕ, αγώνα μέχρι την κάλπη με το ψηφοδέλτιο, να βγει το ΚΚΕ πιο ενισχυμένο για να αντιπαλέψει την επόμενη μέρα την αντιλαϊκή θύελλα που θα φέρει οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει.

Πιο διαβασμένα