ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στις Σποράδες η Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά

Στις Σποράδες η Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά

Στις Σποράδες βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά και επισκέφτηκε τα νησιά της Σκοπέλου και της Αλοννήσου.

Συγκεκριμένα η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά ξεκίνησε την περιοδεία της από τη Γλώσσα όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Αγάλο Φωτόπουλο και το μέλος της ΟΝΝΕΔ κ. Δάνη Μαντά.

Ο κ. Μαντάς συνόδευσε την κ. Αντωνίου-Χουβαρδά στο Αγροτικό Ιατρείο, το ΚΕΠ, τη βοήθεια στο σπίτι και το Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Γλώσσας.

Στη συνέχεια η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά μετέβη στη Χώρα της Σκοπέλου όπου την υποδέχθηκε ο τ. Δήμαρχος κ.  Χρήστος Βασιλούδης, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σκοπέλου κ. Σοφία Αμπελάκια-Ξηρογιάννη και κάτοικοι του νησιού.  Η υποψήφια βουλευτής μίλησε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου και αντάλλαξε απόψεις με το Δήμαρχο κ. Σταμάτη Περίσση, μέλη της Δημοτικής Αρχή και τους κατοίκους, για τα αναπτυξιακά θέματα του νησιού, τις υποδομές και τη θαλάσσια διασύνδεση με το Βόλο και το Μαντούδι. Συνοδευόμενη από την κ. Αμπελάκια-Ξηρογίαννη η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα και το Λιμεναρχείο Σκοπέλου.

Στην Αλόννησο η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Πέτρο Βαφίνη, μέλη της Δημοτικής Αρχής και κατοίκους του νησιού και συνομίλησαν για την τουριστική ανάπτυξη, τις θαλάσσιες μεταφορές, το νέο λιμάνι στις Σπαρτίνες καθώς και για τη σπουδαιότητα του καταδυτικού τουρισμού. Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά επισκέφτηκε επίσης την Πυροσβεστική, το Αστυνομικό Τμήμα και το Λιμεναρχείο Αλοννήσου.

Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά δήλωσε ικανοποιημένη από την επίσκεψή της στα δύο νησιά και δήλωσε ότι τα θέματα της νησιωτικής πολιτικής και η ανάπτυξη των Σποράδων είναι υψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων της.

Πιο διαβασμένα