ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Πλεύση Ελευθερίας: Το δικό μας #debate! #Ρώτα τη Ζωή!

Πλεύση Ελευθερίας: Το δικό μας #debate! #Ρώτα τη Ζωή!

Μετά τον αποκλεισμό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, της μοναδικής γυναίκας Αρχηγού Κόμματος, από το debate των πολιτικών αρχηγών, η Πλεύση Ελευθερίας, το μοναδικό κόμμα με γυναίκα Επικεφαλής και το πρώτο σε δύναμη κόμμα που δεν είναι στη Βουλή, οργανώνει σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα ένα ελεύθερο debate για όλους τους πολίτες!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με μήνυμά της μέσα από τα social media, καλεί όλους τους πολίτες της χώρας, αλλά και τους έξι πολιτικούς αρχηγούς που συζήτησαν «μεταξύ τους», να συμμετάσχουν σε ένα αληθινά ελεύθερο debate, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Ρωτά τη Ζωή!

Στο debate μπορούν όλες και όλοι να απευθύνουν ερωτήσεις στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, χωρίς καμία προετοιμασία και χωρίς χρονικούς περιορισμούς για όλα τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία!

Ακολουθεί ολόκληρο το κάλεσμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου το οποίο μπορείτε να δείτε και στον σύνδεσμο: https://fb.watch/

«Γεια, Είμαι η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η μόνη γυναίκα Επικεφαλής κόμματος που  συμμετέχει στις εκλογές της 21ηςΜαΐου. Της Πλεύσης Ελευθερίας. Του πρώτου σε δύναμη Κόμματος που δεν είναι στη Βουλή. Εδώ και πόσες μέρες ζητάω και διεκδικώ να συμμετάσχω στο debate που οργάνωσαν για τους πολιτικούς αρχηγούς. Ως η μοναδική γυναίκα Αρχηγός Κόμματος. Ως η μοναδική γυναικεία φωνή, που έπρεπε να ακουστεί σε αυτή τη συζήτηση. Τελικώς οι έξι κύριοι αποφάσισαν να τα πουν μεταξύ τους. Όπως έχουν συνηθίσει. Και να τους δούμε όλους μαζί, να... διαγωνίζονται ποιος θα πει πιο γρήγορα τις έτοιμες απαντήσεις του στις έτοιμες ερωτήσεις.

Ξέρω ότι πολλοί κοιμηθήκατε και πολλοί δεν είδατε το debateαυτό. Ξέρω όμως ταυτόχρονα ότι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν το δικαίωμα να πάρουν απαντήσεις. Σε αληθινές ερωτήσεις. Εγώ τους έδωσα την ευκαιρία και τους ξαναπροσκαλώ. Μπορούν να έρθουν και στο debate που διοργανώνω εγώ αυτή τη φορά.

Σας καλώ όλους, καλώ τους πολίτες της χώρας, τους νέους, τις νέες, τους μεγαλύτερους, όλους και όλες, να μου κάνετε ερωτήσεις. Χωρίς να μου τις γνωστοποιήσετε, χωρίς να σας βάλω χρόνο και χωρίς να προετοιμάσω τις απαντήσεις. Τη Δευτέρα, στις 6 η ώρα το απόγευμα θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας ελεύθερα, μέσα από τα socialmedia και το youtube. Θα είμαι ανοιχτή να μου θέσετε κάθε ερώτηση. Και είμαι ανοιχτή στο να έρθουν και οι κύριοι, Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας, Βελόπουλος, Βαρουφάκης, αυτοί οι έξι κύριοι που φοβήθηκαν την παρουσία μου. Εγώ πραγματικά τους προσκαλώ. Να κάνουμε ανοιχτό διάλογο και να πάψουν επιτέλους να κρύβονται. Καλώ κυρίως όμως εσάς, τους πολίτες της χώρας. Κάντε μου ερωτήσεις, ρωτήστε, εγώ θα απαντήσω, πιστεύω στη δύναμη της αλήθειας, πιστεύω στη δύναμη των ανθρώπων, των πολιτών της χώρας αυτής και πιστεύω ότι, αν κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και αληθινά, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Πάμε να ξεκινήσουμε!» 

Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε το debate της Πλεύσης Ελευθερίας στους ακόλουθους συνδέσμους σήμερα στις 6 το απόγευμα!

https://m.facebook.com/zoe.konstantopoulou.official

https://m.facebook.com/plefsieleftherias

https://youtube.com/@plefsieleftherias

Πιο διαβασμένα