ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Γιώργου Μαστρογιάννη

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Γιώργου Μαστρογιάννη
 
Αύριο στην Ευαγγελίστρια συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαστρογιάννη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.
 
Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Τρίτη 16 Μαΐου 2023 και ώρα 12.30 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ν.Ιωνίας Βόλου.
 
Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στη «Φλόγα».
 
Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Λιάνα, τα παιδιά του, αδέλφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.
 
Συλλυπητήριο Μήνυμα Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου για την απώλεια του Γιώργου Μαστρογιάννη
 
Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Γιώργος Μαστρογιάννης. Μια προσωπικότητα που με την διαδρομή του στη ζωή άφησε ανεξίτηλα θετικά αποτυπώματα στη δημοσιογραφία, τη μουσική και τον καλλιτεχνικό χώρο εν γένει.
 
Ο Γιώργος Μαστρογιάννης αγωνίσθηκε για τα ιδανικά της Δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Μετά την οικογένειά του, τη μεγάλη του αγάπη αποτέλεσε η ομάδα της προσφυγιάς και της καρδιάς μας. Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Δεν την άφησε ποτέ μόνη και παρέμεινε κοντά της στις καλές και τις κακές στιγμές. Υπήρξε η φωνή και η έκφραση της. Γιώργος Μαστρογιάννης και Νίκη Βόλου ήταν πάντα ταυτισμένοι στις καρδιές μας.
 
Εκφράζω τα ειλικρινή και βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο του Λιάνα και στα παιδιά Παντελή και Φίλιππο.
 
Καλό ταξίδι Γιώργο Μαστρογιάννη.
 
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ
 
Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού φίλου Γιώργου Μαστρογιάννη, του εκλεκτού ραδιοφωνικού παραγωγού – δημοσιογράφου της πόλης μας. Η οικογένειά του, η οικογένεια ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, της αγαπημένης του ομάδας, της οποίας υπήρξε για χρόνια η ψυχή της, θα είναι φτωχότερη από σήμερα. Αγωνιστής και δημοκράτης, άνθρωπος τίμιος και ειλικρινής, σωστός επαγγελματίας ,κομμάτι της ιστορίας αυτής της πόλης που τον αγάπησε πολύ…
 
Τον αποχαιρετούμε με την υπόσχεση ότι θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.
 
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του
 
Συλληπητήριο μήνυμα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για το θάνατο του Γιώργου Μαστρογιάννη
 
Σίγησε το πρωί η «φωνή της Νίκης Βόλου», καθώς έφυγε από κοντά μας, χτυπημένος από την επάρατο νόσο ο Γιώργος Μαστρογιάννης, σε ηλικία 66 ετών, στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου και νοσηλεύονταν από ανήμερα του Πάσχα.
 
Ο Γιώργος, γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και καλλιτέχνης, έδωσε τα τελευταία χρόνια μία παλικαρίσια μάχη με τον πόνο και την αρρώστια, δίνοντας το παράδειγμα του γενναίου μαχητή της ζωής. Εξάλλου, όλη του την ζωή χαρακτηρίζονταν από νικηφόρες μάχες, από τολμηρούς αγώνες.
 
Η Νίκη Βόλου, που τόσο αγάπησε θα τον συνοδεύσει στο αιώνιο ταξίδι του, αφού ο ίδιος πριν τον θάνατό του ζήτησε να σκεπαστεί το φέρετρό του με τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας. Επίσης, τελευταία του επιθυμία ήταν η εξόδιος ακολουθία να γίνει στη Ευαγγελίστρια, την εκκλησία που είναι το σημείο αναφοράς μαζί με τη Νίκη της Νέας Ιωνίας.
 
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Μαστρογιάννη και στην οικογένεια της Νίκης Βόλου.
 
Δήλωση Νίκου Παπαπέτρου για την απώλεια του Γιώργου Μαστρογιάννη
 
Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Μαστρογιάννη, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Συμμαχία για το Βόλο» Νίκος Παπαπέτρου, σε δήλωσή του τονίζει τα εξής:
«Κοινή η μοίρα για όλους μας. Και γνωστή. Τη στιγμή μόνο δεν ξέρουμε. Δυστυχώς όμως, για κάποιους είναι άδικη. Έτσι, άδικη υπήρξε για τον εκλεκτό ραδιοφωνικό παραγωγό – δημοσιογράφο  της πόλης μας και φίλο μου, Γιώργο Μαστρογιάννη.
Η μόνη παρηγοριά είναι η μνήμη! Κι αυτήν οφείλουμε όλοι μας να συντηρήσουμε.
Η οικογένειά του και όλοι οι δικοί του άνθρωποι θα μείνουν σίγουρα φτωχότεροι. Το ίδιο και η οικογένεια (δική του κι’ αυτή) της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Της αγαπημένης του ομάδας, της οποίας υπήρξε για χρόνια η ψυχή. Η ψυχή όμως δεν χάνεται.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην οικογένεια της ΝΙΚΗΣ».