ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Νίκος Τζούμας: Να ενισχυθούν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι πριν διαλυθούν

Ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Νίκος Τζούμας, συναντήθηκε με τον Εξωραϊστικό κι Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέου Κλήματος “Η ενότητα”
Νίκος Τζούμας: Να ενισχυθούν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι πριν διαλυθούν

Την άμεση ενίσχυση των Πολιτιστικών Συλλόγων από την Κεντρική εξουσία και όχι μόνο από τους Δήμους και την Περιφέρεια όπως συνέβει πρόσφατα και με τους Αθλητικούς Συλλόγους ζητάει ο Νίκος Τζούμας Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας κατά την συνάντησή του με τον Εξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέου Κλήματος “Η ενότητα”.

Η ημέρα της συνάντησης συμβολική, αφού συνδύαζε τον εορτασμό της μητέρας σε συνδυασμό με την εθελοντική εργατικότητα & δυναμικότητα αυτών των γυναικών.

Παρήγορη και ευχάριστη η υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σκοπέλου που παραχώρησε δημοτικό χώρο που θα ανακαινιστεί και θα φιλοξενήσει τα γραφεία και τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Ευχαριστώ θερμά τον Αντιδήμαρχο κ. Αριστείδη Βούλγαρη που συνέδραμε προσωπικά στην παραπάνω ενέργεια καθώς την πρόεδρο κα Ελένη Σκλάβου, την Αντιπρόεδρο κα Μαρία Δένδη, την γραμματέα κα Συνιορίτσα Σκλάβου και την Ταμία Μαρία Ξυνού

Το ΠΑΣΟΚ αλλά και εγώ προσωπικά θα σταθώ δίπλα στην προσπάθεια του συγκεκριμένου συλλόγου που τιμάει την περιοχή και τις Β. Σποράδες με το πλούσιο έργος της. 

Νίκος Τζούμας

Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας

ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Πιο διαβασμένα