ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Αθ. Λιούπης: Πάμε μπροστά, πάμε για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας

Τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας στην κεντρική του ομιλία στον Βόλο
Αθ. Λιούπης: Πάμε μπροστά, πάμε για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας
Φωτογραφίες: Ηλίας Σακελλάρης

"Πάμε μπροστά, πάμε δυνατά για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας" τόνισε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Αθανάσιος Λιούπης στην κεντρική ομιλία του χθες στο Ξενία Βόλου.

Τον κ. Λιούπη προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Νίκος Αθανασάκης, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα νίκης της παράταξης στις εκλογές της 21ης Μαΐου και ευχήθηκε στον υποψήφιο Βουλευτή καλή επιτυχία.

Ο κ. Λιούπης στην ομιλία του τόνισε ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου θα έχουν νικητή και μάλιστα με ισχυρό ποσοστό και μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και θα είναι η μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας ηγέτης συνετός, στιβαρός, έμπειρος, αποφασιστικός, θεσμικός που δρα με πρόγραμμα, σχέδιο και όραμα και κάνει όλα όσα υπόσχεται.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως είναι υπέρ των μονοκομματικών κυβερνήσεων για ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα από έναν ηγέτη, που ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό.

Σημείωσε δε, πως η κάλπη της Κυριακής είναι κρίσιμη και δεν χωρά δυσαρέσκειες που πολλοί μπορεί να έχουν, ούτε χαλαρή ψήφο.

“Πάμε για τη μεγάλη νίκη, για μια Ελλάδα που αναπτύσσεται, δίκαιη, “πράσινη”, ισχυρή. Πάμε δυνατά να πείσουμε και τους τελευταίους δύσπιστους με μπροστάρηδες την καταπληκτική νεολαία μας, που κερδίζει τη μάχη στους νέους και την κομματική μας οργάνωση για τη μεγάλη νίκη την Κυριακή για να εμποδίσουμε τη δημιουργία ετερόκλιτων συμμαχικών κυβερνήσεων ή ακόμη και κυβερνήσεων ειδικού σκοπού ή και ανοχής με στόχο τον εκλογικό νόμο”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιούπης.

Παράλληλα, παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος της επόμενης τετραετίας, όπως τέθηκαν από τον Πρωθυπουργό, που είναι καλύτεροι μισθοί με αυξήσεις μισθών στον ιδιωτικό, δημόσιο τομέα και στα ειδικά μισθολόγια, με αύξηση του κατώτατου για ακόμη μία φορά, στα 950 ευρώ, οριζόντια μέτρα για τους νέους, ψηφιοποίηση παντού και ένα ευέλικτο δημόσιο που θα εξυπηρετεί τους πολίτες.

Στήριξη του ΕΣΥ, με ενίσχυση του εισοδήματος των υγειονομικών, 10.000 νέες μόνιμες προσλήψεις κ.α.. Πρόκειται, σύμφωνα με τον υπ. Βουλευτή για ένα πρόγραμμα συμπαγές, συνεκτικό, απόλυτα κοστολογημένο στα 9 δις ευρώ, ένα πρόγραμμα που δεν έχει καμία σχέση με τα προγράμματα πολιτικών αντιπάλων, με υποσχέσεις πολλών δις, που δεν πρόκειται να υλοποιηθούν, όπως έγινε και στο παρελθόν.

Ακόμη, παρουσίασε όλα τα μεγάλα έργα που αφορούν στον Βόλο και τη Μαγνησία, θέτοντας τον νομό πρωταγωνιστή στην ανάπτυξη.

Έργα εκατομμυρίων ευρώ σε όλους τους Δήμους της Μαγνησίας, έργα που προχώρησαν με την ουσιαστική συνεργασία των εκπροσώπων της Μαγνησίας στο Κοινοβούλιο και στην Κυβέρνηση, με όλους τους Δημάρχους του νομού και φυσικά με τον Περιφερειάρχη και την Αντιπεριφερειάρχη.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ομιλία του για το Νοσοκομείο Βόλου, υπογραμμίζοντας πως με τη συνεργασία όλων έγιναν πολλά. Αναφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, το οποίο μπήκε ως ιδέα από το 2014 και τέθηκε σε λειτουργία το καλοκαίρι του 2022, σώζοντας εκατοντάδες πολίτες της Μαγνησίας, αλλά και για την ανάγκη δημιουργίας του

Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος, με παράλληλη αναβάθμιση σε Κλινική του μέχρι σήμερα Ογκολογικού Τμήματος. Ένα όραμα και μία αναγκαιότητα για τον νομό, που παρουσίασε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα συνεχίσει να στηρίζει και να εργάζεται για την υλοποίησή του.

Πριν κλείσει την ομιλία του ο κ. Λιούπης μετέφερε στους παρευρισκόμενους ένα μήνυμα ενότητας και αγωνιστικότητας για τη νίκη της παράταξης του πρώην Υπουργού και Αντιπροέδρου της Βουλής και στρατιώτη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Σούρλα, ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα η χώρα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσει με σταθερότητα στο μέλλον.

Ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ. Σούρλα για το θερμό μήνυμά του και την προσφορά του στην πολιτική, στην κοινωνία και στην παράταξη. Δεν ξέχασε όμως να θυμίσει σε όλους έναν πολύ σημαντικό πολιτικό που ανέδειξε η Μαγνησία, έναν πολιτικό εθνικής εμβέλειας, που λείπει πολύ από την πολιτική ζωή του τόπου, τον Θανάση Νάκο.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσοι παρέστησαν στην ομιλία του εκφράζοντας τη χαρά και τη συγκίνησή του, για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμά του και την εμπιστοσύνη το πρόσωπό του μέσα από τα κοινοβουλευτικά του πια καθήκοντα, τα οποία άσκησε προς όφελος των πολιτών, προς όφελος της Μαγνησίας.

Πιο διαβασμένα